kutu toplama katlayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hőváŕdálı4ƻ tarafından 12 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yukarda belirttiğim gibi 7 saatte kaç k civarı uri kasarım özellikle mks-705 ve dodgeviper gibi abilerimin önerilerini istiyorum ve çok seviyorum tahmini birşeyler teşekkürederim önerilerinizi bekliyorum

Son düzenlenen: 13 Mart 2015
  2. DeadMauz

DeadMauz User

artık kutu topladıkça uri çıkma oranı azalıyor 1 saatte 5 k topluyosan 6 saatte 20k toplarsın mesela.

soruna gelecek olursak full hız vega + pro beslersen 6-8 k toplayabilirsin(pvp haritalarında). dediğim gibi rakam düşecektir. pet kullanırsan daha fazla toplarsın

3. daha iyi toplamak istiyosan rahat 2-3m uridium harcaman gerek pete ve argeye ihtiyacin olacak cunku ben sade 3 arge pet ful protokol katlayici yarim saatte 8 k topluyorum ama bizim swde pwpler bos.

4. kimse cevaplamak istemiyor ya oyunu da bırakıyorum kimse öneri vermiyo kimsede beni sevmiyo tamam kimse öneri vermiyor anladık da fm ler de mi vermez konu kilit kimse hiç yardımcı olmuyo ya üzüntüden delircem

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

1 günde 2 öneri bence fazla kötü değil.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kutu toplayarak uridium kasma işi tamamen sizin geminize,petinizin leveline,içerisinde bulunan radarlara,argelerinize bağlıdır.

Toplamaya başladığınız anda haritadaki kutu toplayan ve düşman gemilerine göre değişmektedir.

Şu kadar toplarsınız demek afaki bir rakam olur.

Keyifli Forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

bence kylatlayiciyla X 8 haritasinda topla oraya fazla dusman gelmez ben 1 saatte katlayiciyla bide pet ile 3 lv kutucu radarssiz 7 k topluyodum en az bence sen de en az 50 k kasarsin 7 saaatte ama iste kutu toplamak cok zevkli degil bence cubide adam varsa daha mantikli oyle uri kadmak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.