KUTU TOPLAMA OLASILIĞI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯§ΘИ~MΘΗÍΚΛΝ®▬[§İYU] tarafından 26 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bazı arkadaşlarım ve benim görüşüme göre kutu topladıkça kutulardan uri çıkma olasılığı azalıyormuş.Çıkan uri miktarında değil , uri çıkıma olasılığı yanlış anlaşılmasın. Ve bazen gemi soğusun diye npc falan keseriz.Sonra tekrar kutu toplarız.
    Bu söylenti doğrumu ,doğruysa nasıl bir hesaplamaya göre yapılıyo yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler. Kolay gelsin :D

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Oyuncularımız zaman zaman bu konuyu dile getirmekteler.

Ancak, bize gelen bilgiler doğrultusunda böyle bir şey söz konusu değildir.

İyi forumlar.

3. Ben buna 100% inanıyorum .
    Neden diyeceksiniz.Sabah kutu toplamaya başladım.Saat tuttum.Ortalama saatte 15 k ile 17 k arası topladım.
    Şuan akşam saatleri ve saatte 6 k ile 12 k arası değişti.Buna ne diyeceksin :D

Ve az önce tekrar saat tuttum.8 dk sonra 1 saat dolacak baklım ne kadar toplamışım :D

Şimdide 7 k uri topladım tam 1 saatte bu ne peki :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2016
  4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Lütfen mesajlarınızı tek satır yazın, eğer sonradan bir şey yazacaksanız, mesajınızı düzenleyin.

Ben, size, bana gelen bilgileri söylüyorum.

İyi forumlar.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bencede caydirma amacli surekli toplamada harita yogunluguna gore uri cikma olasiligi dusmekte.ve isabet oldgunu dusunuyorum acikcasi.

6. Soğuma süresi var mı yok mu bilmiyorum ama varsa botçular için güzel bir önlem, belki de açık açık böyle bir durum var dememelerinin sebebi botçuların bu duruma karşı önlem almalarını engellemektir. Varsa gerçekten güzel bir durum. Emekle oynayan bir insan zaten 3 saatten uzun süre toplayamaz arka arkaya, sonuçta robot değiliz.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Kardeşim ben 12 saat boyunca topladım ard arda.Ya bnm hakkım nholucak

8. Sağlığın yerindeyse gerisi boş. 12 saat aralıksız kutu toplamak nedir ya :D

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  9. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Bonus kutu içerikleri tamamen şansa dayalıdır. Göçebe moderatörümüzün söyledikleri doğrudur.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. takemyhard

takemyhard User

ben ilk başladığımda 16 saat topladığımı biliyorum :) ama ekipmanımı çok hızlı düzmüştüm :) ozamanlar etkinliklerde acaaip güzel şeyler çıkıyodu mesela kırmızı hediye kutusu toplayıp lf3leri uriyle fullemiş birde üstüne abg açmıştım birsürü :)

11. eskiden botlar kapanmadan önce soğuma süresi vardı fakat şuan yok. soğuma süresi olsa belli müddet sonra hiç uri çıkmaz . sizin uri kasma miktarınız haritadaki başka kutu toplayan oyuncuların yoğunluğuna göre artış veya azalma göstermekte

12. Fullenmeme çok az kaldı ondan acele ediyorum :D

13. Hocam haritada 4-5 kişiyiz saate elle topluyorum 5 k uri nedir yaaa :D

14. Aynen haklısın yabancı pop açıyorum zaman su gibi akıyoo zaten.Ben fulüm .Şuan çook az bir uriye ihtiyacım var geliştirmeler için o yüzden bastırıyorum ama darkobit sağolsun 2 saat topla sonra kutulardan uri çıkmıyooo :(

15. Hocam ben de diyorum ki şuan bilene var soğuma.Elle kutu toplamayanlar bilemez.Bne bot kullanmadığım için çoook kafama takıyorum :(

16. böyle olduğu zaman harita değişmeyi denedin mi . ben elimle topluyorum azalma göremiyorum. arada bir başıma geliyo harita değiştiriyorum yada porttan atlayıp geri geldiğimde düzeliyor. buna istinaden birde supporta kaç defa yazdım bu botçular yüzünden soğuma süresini geri getirin diye ama yok tarama sisteminden söz ediyolar hala..bu yüzden bu anlattıklarıma dayanarak ben sanmıyorum soğuma olduğunu. aksi takdirde şuan kimsenin kutu toplayamıyo olması lazım

17. Sahmeran

Sahmeran User

kardeşim o toplaman oyuncu sayısına göre değişmekte sen sabah toplarken atıyorum 15 kişi topluyordur yanında akşam toplarken 100 kişi vardır ondan az toplarsın. başka birşeyi yok bunun hurafe onlar ben şahsen inanmıyorum

18. Arkadaşlar çoook saolun .Önerilerinizi dikkate alıcam.Konu kapanabilir
    .

19. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlendi.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.