Kutu Toplama Sınırı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GAZİ_M_KEMAL_ATATÜRK tarafından 8 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Günlük Kutu Toplama Sınırı oyuna eklensin.

1. Evet

41,0%
  2. Hayır

59,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    Oyunun genel sorunu olan otomatik kutu toplatmalara bir çare olarak her oyuncuya günlük kutu toplama sınırı verilsin örneğin günlük 200 kutu (sayı arttırılıp eksiltilebilir) ve bu kutu toplama sınırı günlük resetlenir. Günlük toplama sınırı arttırılmak istenirse uridium ekranından alınabilir ama makul seviyede diye düşünüyorum. Böylece yeni başlayanlara destek olan avantaj kutuları anlamını yitirmemiş ve kötü kullanımı bir nebze azaltmaya yönelik bir uygulama olabilir.

2. Eliyle toplayıp birseyler yapmaya calısanların hakkı yenir (-1)
    Fikiri Ortaya sunma amacınız guzel ama bir cok oyuncunun hakkı yenir.

GREED ve Chaorrupted bunu beğendi.
  3. Biz peti bırakıyoruz gece boyu kutuyla 50 100 k uri kasıyoruz. Sen şimdi 200 kutu gibi vs kutu sınırı mı diyorsun? buna benzer konu daha önce de açılmıştı ama desteklenmemışti. Maalesef oyum -1

Son düzenlenen: 8 Aralık 2015
    ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  4. bence güzel bir uygulama olur.

5. Yanlıs mesajı cevaplamışsın :):D

GREED ve Chaorrupted bunu beğendi.
  6. Aynen ya off :D

GREED ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  7. WolfWar

WolfWar User

Ya sizde bu bot işini iyice abarttınız :mad: Bende botçuları sevmiyorum o ümüklerini sıkmak kesip biçmek istiyorum ama saçmalamayın lütfen :mad: Kutu sınırı biraz saçma oluyor :mad: Kusura bakma ama -1 diyeceğim.

GREED bunu beğendi.
  8. Bence bu abartmak değil oyun içinde dengeyi sağlamak adına sunulan fikirler bunun için herkesin görüşü kendine göre haklıdır ama şahsen bir güncelleme de yapılması gereklidir diye düşünüyorum.

9. Aliens

Aliens User

Kutuların sayısı zaten azaltılacak. Bence çok kötü olur. 200 kutu neye yeter? Katlayıcı kimse çekmez öyle. Oyum olumsuz.

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gece peti nereye birakiyonuz da topluyor gece boyu uyumuyonuzmu nasil 50-100 k kasilir ben hic kasamadim oyle oyuna girdikce

11. Evet uyumuyoruz kardeşim :) 10 15 dk da bir bağlantı kopmasın diye tıkla bırak pet toplasın. Bir de al katlayıcını al sana min 120 uridiumdan kutu başına . Her akşam böyle bir şey yok tabi :D

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyimis bizim pvpde bile dusman cok rahat yok okadar hic kasamiyoz ,ustelik gece uyuyoruz:D kg size madem.

13. Teşekkürler , iyi forumlar.

14. :D ban yemekten korkmayan ve nasıl yaptığını saklayan koca yürkeli adam :D coowon kullanıyon mu :D tabi şimdi bot mu diye sorcaklar chorome gibi tarayıcı :D
    kimse desteklemez boş ver oyunun nerdeyse masum oyuncular dışında herkez tıklama programları vb kullanıyor boş ver

15. Elbette bot kullanmıyorum . Başkaları emek sarf ederken ben orda bot mu kullanayım. Evet , oyun olduğu için biraz mantıksız . Ama bu işin içinde de hak yeme söz konusu olan :) . Ayrıca gece uyumayıp da bazen kutu toplarsın bazen peti bırakırsın o toplar bunda bir sakınca yok . İllegal bir durum da yok ancak dediğin gibi yanlış anlaşılabilir :) haklısın.

16. yaw bu oyunu 2008 de basladim gecen sene ara verdim yine basladim simdi yine birakacam gibi verdigim para ya yazik bence neden derseniz oyunda hep hile var ve hep var olacak sebebi beli darkobrit bu isi yapamiyor bence suan izliyorum ve bakiyorum hep hile hile mail atiyorsun sabir edin diyorlar suan haritalara bakiyorum oyun da rutbesiz gemiler hepsde hileyle yapilmis

ama sunu soylemedende gecemeyecem oyun cok pahali millete hakli
    cok pahali ve luks oyun
    cok hile yapilan oyun

17. -1. ben elimle topluyorum ve azalırsa daha beter olur katlayici çekmezler

18. Merhabalar,

Fikrinizi forum sayfamızda bizlerle paylaştığınız öncelikle teşekkür ederim. Bence fikrinizin geliştirilmeye ihtiyacı var, bakalım arkadaşlardan yorumlar nasıl gelmeye devam edecek gelen yorumların ışığında sizde belki düzenleme yapma şansı bulursunuz fikir olgunlaşır.

Keyifli forumlar

£ƒSÂÑ£*ÃÞÃÇÌ.® bunu beğendi.
  19. şuan oyunda zaten soğuma süresi var herhalde yüksek gemiler çok kutu toplayınca az az uri felan veriyor

20. pet oyunda 100k toplayana kadar en az 10 saat lazım buda tıklamadan yapılamaz geminde maksimum 10 dk sonra kapanır yazdıklarında tutarsızlık var konuya gelirsek kutuyla hiç işim olmadıgı için +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.