Kutu Toplama Sınırı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GAZİ_M_KEMAL_ATATÜRK tarafından 8 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Günlük Kutu Toplama Sınırı oyuna eklensin.

1. Evet

41,0%
  2. Hayır

59,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben düz söyledim uri falan hesapladığım yok . Bazen petle toplarım bazen bırakırım , bu değişebiliyor. Ayrıca haftasonları hep pc başında olduğumdan , saat 19.00 da oturup da öğlene kadar oyunda bulunduğumda oluyor. Geceden kastettiğim sırf 00.00 - 10.00 falan algılanmasın :) . Sonuç olarak bot kullanmıyorum , katlayıcı vs alınıp spearhead ile elinden geldiğince pvp haritalarında toplayacan kutuyu allah ne verdiyse. Keşke açmasaydım şu konuyu , her şey çorba oldu :D . Benim demek istediğim gündüzle 100k falan gece 50 k 60k falan da işte nerden nereye getirdim.

Son düzenlenen: 9 Aralık 2015
  2. Kardes petinde kaç tane radar protokolü var , mesela haritanın tam ortasına gemini bıraktığında bütün haritayı dolaşıyor mu pet ? eğer öyle oluyorsa bende bütün günümü ekrana kilitlenip zamanımı öldürmektense öyle yapayım :) gece bırakıyorum dediğine göre ..

Son düzenlenen: 9 Aralık 2015
  3. Tavsiye istiyorsan petine radar protokollerini diz bir iki tane de kurtarma protokolü al , imkanın varsa bağlayıcı ışın 2 al. Bir de çek katlayıcını. Saatte kasarsın 10-15k uri düşünceme göre. Full radar dizdiğinde haritanın diğer kısmına kadar da gider diye düşünüyorum.

4. ben burda sunu soylemek istiyorum bir cok arkadasimiz ogrenci bir cok arkadasimizin madi durumu iyi degil bunlara saygi gosteriyorum
    ama suda bir gerceki bir cok kisi eliyle topluyor yine ama diyorum mesalla 100 oyuncudan 10 eliyle topluyordur buda bir gercek ben burda millet bann alsin demiyorum ama ben uri cekiyorum para veriyorum bazilari diyecek verme benim sorunumu yok benim sorunum bende hafta da 1 milyon uri cekiyordum etginlik gorunce verdigimiz paraya degmiyor dedim haritalara bakdim dolu ama savasak adam yok her gun ayni adami kesemesin

buna care gerek burda sen katlayici cekmem diyen bir var onada saygi gosteriyorum bende uri cekmem o zaman ben bunu cekmem ben sunu yapmam ben oyun birakirim olmuyor isler benim burda 2008 den berli tanidigim oyuncular var tr1 ve her hafta uri ceki8yorlar bakdilar olaylara haksizlik diz boyu suan da bigpoit bagli olmayan yere devam ediyorlar ts ye bir gidiyorum en az 150 kisi hepsi de darkin oyunculari yazik bence

kutuya sogutma sistemi gelirse uri ucuz olmamli ki milet bu yola dusmemeli bence darkobrit beli bir sure uri fiyatlari asagi cekmesi gerek
    bir ornek daha verecem gurbete yasayan bir cok kisi tr servlerinde oynuyordu tl uzeri alis veris yapiyorlardi onlarda birakdi

100 euro 330 bin uri bunu tl ya carp 305 turk lirasi yapiyor

bunlari hesap etmeniz gerek bence oyuncu kazanmak istiyorsaniz yok isinizi gelmiyor birain dersenizde zaten milet birakio

kolay gelsin

5. Öncelikle ben teşekkür ederim. Zaten düşüncemi buraya koyma amacımda diğer arkadaşların fikrini almak içindi. Takip ediyorum bakalım sonuçta neler çıkacak.

6. Eyvallah dostum

Son düzenlenen: 10 Aralık 2015
    Chaorrupted bunu beğendi.
  7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Açılan konulara yorum yaparken,saçmalamayın gibi bir uslupta bulunmayın.

Neticede emek harcanarak yapılan bir konudur.Beğenmediğiniz veya geliştirilmesi gereken bölümleri yazarsanız daha uygun olur.

Keyifli Forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  8. Bence arkadasin dediği sistem anlamlı +1 sadece sayi ile ilgili 200 cok az bu sayi artmali

9. WolfWar

WolfWar User

Modum haklısınız. Zaten ben asla kimsenin fikrine bu şekilde cevap vermez ve saygı duyarım fakat bu işi çok abarttılar artık. 200 kutu sınırı sizce abartı değil mi ? Zaten içinden adam gibi birşey çıkmıyor birde sınır getirsinlerde tam olsun. Darkorbit zaten bu iş üstünde sürekli çalışıyor her hafta 1000 kişi banlanıyor zaten !!!

Chaorrupted bunu beğendi.
  10. Aliens

Aliens User

Katılıyorum. Bu kutu işinin suyu çıktı. Ya kardeş çek katlayı kurtarmanı. Avcı konfi diz. Gin PVP'ye hem topla hem kutucu kes. Bu kadar basit. Onlar benim için bir nimet. Onlar sayesinde düşman görevleri çatır çatır bitiyor. Az bu açıdan düşünün. Kutular sadece onlara yok sizede var. Gidin toplayın. Yemin ediyorum şikayet edeceğiniz süre kadar toplasaydınız serveri alırdınız.

WolfWar bunu beğendi.
  11. KARAMAMBA

KARAMAMBA User

Katlayıcı satın alan olmaz..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.