Kutu toplama sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EFRASİYAB tarafından 15 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. OLMASI GEREKİYOR

oy sayısı 3
    50,0%
  2. ÖYLE BİR ŞEY YAPAMAZLAR

oy sayısı 3
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Oyunda benimde aralarında bulunduğum birçok kişi bu konudan şikayetçi. Ben ise şöyle bir öneride bulunmak istiyorum.
    Örneğin açık artırmada birkaç defa üst üste teklifte bulununca robot olmadığımın kanıtını istiyor.
    Kutulardada böyle bir şey olabilir. örneğin 70-80 kutuda bir robot olmadığına dair kanıt istesin.

2. helebidur2

helebidur2 User

öyle bişey bi ara gene getirildi. şikayet ettiler kaldırıldı. dürüstlerden daha fazla ..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Mart 2018
  3. yasin01

yasin01 User

2 adet vardı zamanında bu kodları çözüyordu. İlk çıktığında kutularda böyle birşey guzel gorundu ama suyu çıkıyordu oyun esnasında birden çıkıyordu sinir bozucuydu kçkten kaldırılması taraftarıyım ben yaratıklardan veren uridium 2katın çıkarılmalı yaratık göz açtırılmamalı ozman haritalar dolar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Mart 2018
  4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Aslında mantıklı bir şey bunu bir raporlarımıza ekleyelim.

Ayrıca konu başlığınız düzeltilmiştir.

İyi forumlar..

5. muamma03

muamma03 User

aslında bu durum sonra npc botunun artmasına sebep olur raporunuza aynı şeyi sürekli olarak tekrar eden kişiler için saate 1 robot değilim uyarısı olarak güncelliyebilirsin iyi forumlar

6. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Aslında niyetimde bu şekilde yazmaktı.

Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.