Kutu Toplama Yardım! :)))

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆DƐMßΛ☆ßΛ☆ tarafından 24 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    Arkadaşlar 25 argeyim 25 argeli ile kutu argesi tam oluyor ve kutu argesi dizip 10 tane kurtarma 2 tanede radar alıcam pete bide katlayıcı çekicem günde 4 saat oynarım ne kadar urı kasar lütfen fükürlerinizi sölermisiniz iyi forumlar :)

2. titans___

titans___ User

sırf kutu argesi denemedim katlayıcı alcanmı bunu servırında sorsan daha hızlı cevap alırsın dene bakalım ne olcak ama grv için kesmeye geldiklerinde savunma savaş argesizi gemi ne kadar dayanır orassıda ayrı servırına göre değişir bence toplaman bizim servırda yüzde 10 kesmek için uğraşan çıkyor dicemde ben katlayıcı aldım ama valla otodakilerden ben elle toplayan olunca keyf vermedi petde kurtarma modülüde yap ve tartarus yada shprd namı diğer sinek olur

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Çıkan uridium miktarı serverınıza ve haritadaki yoğunluğa göre değişim gösterir.

1 saat boyunca toplayıp deneme yaparak anlayabilirsiniz.

Serverınızıda yazın aynı serverda olan arkadaşlarınız size daha iyi fikir verebilirler.

İyi forumlar.

4. tr1 server 4-2 de toplucam

5. sunlime

sunlime User

katlayıcı mutlaka al saatte tahminim 1000 - 2000 arası kasarsın çünkü çok kalabalık ve düşman oluyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.