KUTU TOPLAMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve º°‘яαρтσя°º tarafından 2 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. saygılı forum adminlerim, sevgili arkadaşlar,
    4-3de katlayıcı çekip yazın ful kutu toplamayı düşünüyorum fakat bazıları kutu argesi dizip 5er gg ve 512 uridium alıyormuş bunun için pete kaç tane 3seviye içerik arttırıcı koymam lazım?
    argenin kutu argesi olduğu göz önüne alınırsa 4-x haritalarında 5gg almam için petimde kaç tane 3seviye içerik arttırıcısı olması lazım katlayıcı paketim varken?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

7 tane 3. seviye yeter diye düşünüyorum tabi deneyen arkadaşlarında fikirlerini alınız.

İyi Forumlar

3. teşekkürler adminim evet arkadaşlar deneyen birisi varsa cevap verebilir mi

4. MackrulZ1

MackrulZ1 User

Bağlayıcı ışın II ye 5 de 5 yapacan 2 radar geri kalanına kurtarma prokolu(tabi 3. seviye olacak) + bende katlayıcı var 512 uriyi görmedim ama 5 gg yi gördüm.çok faydası oluyor fakat bunları yapmak biraz masraflı.bunları alırken indirim avantaj paketini çekmeli ve özel indirim günlerini beklemeni tavsiye ederim.iyi oyunlar

5. anladım teşekkür ederim fakat o zaman tam 10tane kurtarma olması şart mı 5er gg alması için yoksa 7olsa yetiyor mu acaba?

6. senberk99

senberk99 User

kardesim kurtarma 12 olmali +kiet 1-2 ve baglayici isin 2 ye ful arge verilmeli +katlayici +pvp olmali. boyle 54"0 uri aliniyor.5 gg de cikiyor.Bu arada pete alinan kurtarma protoklleri gg leri arttirmaz.Sadece gelen uridiumlari arttirir.

7. tam kutu argesi 34 dür eğer gg yi 5 almak istiyorsan bağlayıcı ışın 2 5 olması lazım ayıryeten pette 9 tane kurtarılan mal 3 olmalıdır 8 olsada 4 alır.eğer uriyi 512 almak istersende bağlayıcı ışın 2 5 de 5 artı kısmet 1 ve 2 de ful olduktan sonra 8 kurtarılan mal protokolüyle 500 9 protokolle 512 uri alınır.buda 34 arge ile mümkündür..

8. çok teşekkür ederim arkadaşlar

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kararınızı verdiyseniz konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

10. konu kilitlenebilir teşekkürler

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.