kutu toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __JUGGERNAUT__ tarafından 27 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba

bi sorum olcak tıklama programları var kullananlar çok bot falan değil sadece oyundan atmaması için gemiyi haraket ettiriyor pet de avantaj kutusu topluyor ben bi kaç kişiye sorudm da kaç senedir kullanıyom ban yemedim diyorlar bende kullanmayı düşünüyorum ama ban yer miyim diye korkuyorum kullansma ban yer miyim ?

2. Merhaba,

Harici program kullanımı yasaktır bunlara mouse tıklatma programları da dahil bu yüzden sistem tarafından yakalanırsanız gerekli cezai işlemler verilecektir.

İyi Forumlar

3. tşk ama çoğu kişi kullanıyorlar neden ban almıyorlar ?

4. Merhaba,

Sistem bot olduğundan emin olmadığı kimseleri genelde banlamıyor karışıklık olmaması amacı ile çok emin olunan durumlarda banlama yapılıyor.Ayrıca genel gözlemlediğim kadarı ile kimse ban almıyoruz zannediyor ama belli süre sonra genel bir tarama olup bir sürü hesap kapatılabiliyor veya ceza verilebiliyor.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ağustos 2015
  5. bence o kadar çok kişi banlanmıyor ama neyse tşk edeirm gene konuşu kitleye bilirsiniz

6. Merhaba,

Rica ederim sağolun

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.