kutu toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -MÜHENDİSBEY- tarafından 12 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler sizce en iyi kutu toplama haritası hangisidir hangisinde daha cok kasılırım sadece kutu topluycam başka bişi etmiycem şimdili bi harita önerseniz

2. x-2 x-3 x-1 haritaları hangi şirketteysen pvp en uygunu fakat orada patlama oranı çok fazla savaş haritası olduğu için dikkat etmeni tavsiye ederim kamuflaj alsan dahi seni yakalarlar :D
    en uygunu 2-2 3-2 1-2 şirketine göre değişir .savaş bölgelerinde toplaman sıkıntı yaratır.ayrıca pet modülleride mevcut onlardanda yararlanabilirsin.
    pet modüllerinede bak derim işine yarar sen kendin toplamak için müsait değilsen yardımcın peti kullanabilirsin.

3. petim varrda cok uzağa gitmiyor 1. seviye toplayıcısı var yeni aldım oyüzden gemi ile ben topluycam biraz :) hızlı gemiye geçtim şimdilik bi raz topluyam galaksi everjisi lazım palada cok patlatıyolar beni :(

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

En iyisi kendi pvp haritanda alabildiğin en hızlı geminle kamuflajlı bir şekilde toplaman(şirketine göre 4-1,4-2 ya da 4-3).Eğer orada rahat bırakmıyorlar patlatıyorlar diyorsan düşman pvp haritalarını dene.Baktın pvp haritalarında olmuyor kendi x-2 haritanda toplayabilirsin...

5. aklıma gelmedi bi haftalık paket alaydım katlayıcıdan iyiydi epeyi toplardım odur üni açıldı bize yol gööründü bi sorumdaha var mesela ben şimdi katlayıcı paket aldım bi haftalık her kutudan 2 katı veriyo ben bi katlayıcı paket daha alsam 4 katınımı verir acaba kutudan çıkanın yoksa yine 2 katınımı verir :)

6. DARKLORD

DARKLORD User

bir paket daha alırsan süresi 1 hafta uzar yine 2 kat içerik alırsın.

kutu toplamaya gelince tabii ki en iyisi pvp haritaları ama çok doluysa oralar x-3 x-4 dene kamuflajla. çünkü x-2'de her zaman çok kutu toplayan olur.

7. olmadı 4 kat vereydi iyiydi :)

8. TR 4 sen özel koruman olayım :D

9. tr 6 yım ben üzgünüm :) konu kilitlemey uygundur

10. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.