kutu toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 30 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Argenizi kutu için yapılandırın 6 radar alın şuanlık işinizi görecektir. Protokoller cazip gelsede dediğimiz gibi kısa vadede zarardan başka birşey değil. Uzun vadede ise zaten geminiz artık elit olacağı için bu protokolleri kullanmayacaksınız.

Önerim ilk önce kurtarma prokotokülü almadan toplamaya başlayın günlük topladığınız rakamı bir görün ondan sonra karar verirsiniz.

2. -MeXic0-

-MeXic0- User

Bende sadece katlayıcı + 5 tane kurtarma protokolu ve 4 tane radar vardı günde ortalama 14-15 saat civarı toplattım pete 1.825.000 uri ve 6255 gg kasmıştı .. 35 günde .

3. iyiymiş kardes bende yazın full bu toplamayla ugrascam 9 tane kurtarma olucak bende 2m kasarım ozman

4. -MeXic0-

-MeXic0- User

argeyide kutuya çekersen rahat 2.3 m civarı kasarsın

5. Zaten siz toplamayacaksanız tüm protokolleri alabilirsiniz nede olsa bot yada makrolar topluyor. 15 saat nasıl topladınız bir aydınlatın.

6. Inanın bana 10 saat hiç durmadan cubikon dönen birini tanıyorum :) 15 saat kutu toplamak çılgınlık olsada sanırım inanmış biri toplayabilir :) 4-5 saati hatta 7-8 saati anlarımda 15 saat gerçekten çok

7. "toplattım pete" ibaresi zaten belli ediyor.
    7-8 saatlik oyun süresi ya ağır işsizlikdir yada bir kaç kişi oynuyordur hesabı.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda haksız kazanç elde eden proğramlar kullanmak GİŞ kuralları gereği yasaktır.

Keyifli Forumlar.

9. o programları kullananlar ban yemıyormu ben sabahtan aksama kadar elım agrısın onlar yan gelıp yatsın

10. Sanırım yanlış anlaşılma oldu. Arkadaş gelip 1 ay günde 15 saat kutu toplayarak bu kadar uridium kastım dedi bende ona istinaden söyledim. Kendisi toplamadığı açık, birde protokollerini alırsan bu kadar toplar diyor. Bu ne yüzsüzlük.

Banlanır banlanmaz o darkorbit ekibinin sorunu, benim demek istediğim kutuyu kendileri toplamadıkları için şu protokolüde al bunuda yap diyorlar. Uridium bedavadan geldiği için böyle rahatlar.

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Gün gelecek cezalarını alacaklar.Ekibimiz banlamalar konusunda çalışmalarını devam ettirmektedirler.

İyi forumlar

12. -MeXic0-

-MeXic0- User

15 saat kendim toplamadım bakınız pete toplattım dedim .. Ve ek olarak geceleri 1-2 saat cubi döndüm ...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.