Kutu Toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 27 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben suan kutu topluyorumda argem 28 bağlayıcı ışın 2 yi 4 e kadar fulledım sımdı urı kasıp 7 arge daha alıp kısmet 1 ide tamamlamış olucagım suan bende hiç kurtarma protokolu yok diyorumki 7 8 tane kurtarma alıyım 35 arge yapıpı kısmeti tamamlıyım maxımum kac urı alırım cunku suan protokolsuz ve sadece bağlaıyıcı 2 yi 4 kere verebıldım bu dedıklerımı yaparsam en fazla kaç ? en az kaç alırım sımdıden teşekkurler

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Dediklerinizi yapmanızı tavsiye ederim. Hesaplamaları sizin için yaptım.

Dediğiniz şekilde: (Katlayıcı, 8 Kurtarılan Mal Protokolü, Kısmet I [2] ve Bağlayıcı Işın II [5] Ar-Ge'leri dahil edildiğinde alınacak miktar.)
    MiktarPvEPvP
    Minumum6191
    Orta152228
    Maksimum304456
    NOT: Bu miktarları ancak P.E.T.10 ile topladığında alabilirsiniz çünkü protokoller sadece P.E.T.10'u etkiler.

Ayrıca başlığın tamamını büyük harfler ile yazmaktan kaçınınız, bu seferlik düzenledim.

İyi forumlar...

3. [rüya]

[rüya] User

28 argeyle kısmet 1 i 2 2 yapıp bağlayıcı ışın 2 yide 5 te 5 yapabilirdiniz..savunmanız zayıf olabilir fakat savaşmayacağınız için sorun olacağını sanmam.bunları yaparsanız zaten kurtarma protokolü almıştan fazla etkisi olacaktır..

4. her şey full olursa maksimum 512 uri alırsın yanlış hatırlamıyorsam.

şu an ben 509 alıyorum

5. Anladım hepinize teşekkür ederim

6. Arkadaşlar hepinize merhaba, bende toplama argesi full ve petimde 3 radar 9 kurtarma modülü var; düne kadar pvpde 102 uridium alıyordum artık 107 alıyorum, 256 yerine 269 ve 512 yerine 538 alıyorum. Bilgileri güncellemek istedim hepinize iyi oyunlar

Düzeltme: Dünkü oyun içi etkinliği MMO kazandığı için bugün %6 daha fazla avantaj kutusu içeriği alınıyormuş yani 1 günlük bir şeymiş. Yarın yine 102, 256, 512 şeklinde alınacakmış

Son düzenlenen: 28 Nisan 2017
    x-Exotic_Arap-x bunu beğendi.
  7. Bilginiz için teşekkürler .

İyi oyunlar .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.