Kutu Toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve savaşçı39 tarafından 3 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Herkese İyi Forumlar

Arkadaşlar 30 Argeyim . Arge klasik savaş argesi fakat bakıyorum da çoğu kişi kutu topluyor ve bazı yerlerden duyduğuma göre 1 hafta kesintisiz kutu topladıklarında hesaplarını fulleyenler bile oluyormuş . Bende kutu toplamaya karar verdim . Argem nasıl olmalı , pet için neler gerekli vs. herşeyi yazarsanız güzel olur.

İyi Forumlar ...

2. şeyтαɴ

şeyтαɴ User

çoğu kişi kutuya salıyo pet için gerekli protokoller 9 tane kurtarma seviye 3 gerisi için radar 3 oto yağma 3 almanı tavsiye ediyorum

3. 2 Tane seviye 3 Radar protokolü var 1 tane daha alırım o zaman da az olmaz mı haritanın neresine kadar gidebiliyor gemi sabitken

4. Kardeşim gemi sabit felan değil bota bırakıyorlar işte. Kim botsuz aralıksız kutu toplayabilir Allah aşkına. O zaman ya çoklu kullanıcıdan ya da bottan mecbur ban yemek zorundalar. Ama artık botlar ekran üzeri çalıştığı için banlayamıyorlar çünkü bunu kanıtlayamazsın. Bu yüzden kutuların kaldırılması söz konusu.

5. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Bu gibi durumları tespit ettiğinizde videoya alıp lütfen supporta bildiriniz.

İyi Forumlar.

6. Biliyorum ama yine de fulleyemesem bile kârlı çıkarım diye düşünüyorum bu yüzden sordum zaten , yorumun için teşekkür ederim .

Peki arkadaşlar ArGe nasıl olmalı kutu için

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

21 arge ile buraya kadar gelinebiliyor.

Gemi govdesi I = 2
    Mühendis=1
    Kalkan enerjisi = 2
    Depocu=2
    Yanıltma Manevrası=2
    Gemi Gövdesi II= 3
    Kısmet I=2
    Kelle Avcısı=2
    Kalkan Sıklığı= 5

Daha geniş bilgi için,

Pilot Profili Hakkında S.S.S

Deneme yanılma yapabilmeniz için program mevcut.

Arge Demo

Son bir uyarı sakın giş kuralları dışında illegal programlar kullanmayınız.

iyi forumlar.

8. Şimdi birbirimizi üzmeyelim ekran botlarını video ile tespit etsen ne olacak. Sonuçta adam fiziksel olarak oynamış sayılıyor bunun çözümü yok. Adamı banlasanız adam mahkemeye gitse bigpoint ceza yer. O yüzden ben şimdilik botların kalkmasını bekleyeceğim...

takemyhard bunu beğendi.
  9. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Mahkemeye gitse bigpoint ceza yemez çünkü illagal yollar ile oyun oynamak yasaktır sadee bigpoint için değil diğer oyunlar içinde geçerlidir.

İyi Forumlar.

10. İllegal olduğu nasıl kanıtlayacaksınız? Ekran üstü bir botun illegal olduğunu kanıtlamak imkansız. İmkansız ötesi imkansız. Her şey fiziksel. Şimdi gidelim 4-x'e bakalım kaç tane bot var, kaçı sıktığımız zaman hiçbir şey yapmadan kutu toplamaya devam edecek? Sonra verelim bunun nickini merkeze ban atabilecek bir kanıtları var mı soralım. Allah aşkına karşınızda çocuk yok yapmayın. Şu an bigpoint değil hiçbir şirket bu ekran üstü botlarla baş edemez. Anca captcha felan o da normal oynayanı da sıkan bir uygulama.

Ha bir de benim anlamadığım bigpoint bu bot satanları neden dava etmiyor. Ediyorsa da davaları kayıp mı ediyor? Eğer kimler bot satıyor bilmiyorsa ben hemen bulabilirm onlar için google'da bir arama yetiyor zaten. Yoksa bigpoint'in bot satışlarıyla ilgili bir çıkarı mı var?

11. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

@org2BordoGüç Haklı zaten mesajın içeriğide o yönde. İllagal program kullandığını oyun kanıtlayamaz. Kanıtlayamadığı bir şey içinde bann atarsa bigpoint ceza yer.

Bonus Kutuları kaldırılsın, Mevcut katlayıcıları kadar da VİP Verilsin herkese yeter be bu kadar mı zor. Adam açmış hesabı 1 haftada fulluyo. Ban yesen ne olcak diyolar 1 haftada yenisini yaparım diyo. Bizde keriz gibi elimizle kasıyoruz.

12. Hala support a video atın diyorsunuz sizin işiniz ne kardeşim zarara uğratılan bigpoint değilmi çıksın haritalara arkadaşın dediği gibi sıksa anlaşılır ne olduğu banlasın geçsin bakalım oluyormu biz niye uğraşalım yok video yok resim mail atçam bana ticket göndercek falan filan ölme eşşeğim ölme

13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Hiç bir oyun kurucu zarara uğramak istemez bu sebeple sürekli otomatik sisteme yakalananlar gerekli cezayı alıyor.

Diğer oyuncuların tespit ettiği ve şikayette bulundukları oyuncuları kanıtları ile bildirmeleri gerek ki gerekli inceleme yapılsın.

Yönetim her oyuncuya eşit yaklaşır ,suç teşkil edecek her olay ispat edilene kadar suçsuzdur.

Bu mantıkla sizlerin ispatlarınızla bildirimde bulunmanız gerekir.

Umarım anlatabildim.

Keyifli forumlar dilerim.

14. sabir edin merkez calisiyor 4 yildir her gun toplaniyorlar onumezdiki 5 yil sonra bir gelisme olacak .)))
    az daha sabir edin .DDD
    ne sabiri kardesim adam yaratik kesdirio .DD 2,7
    su an merkezin onem verdigi oyuncu degil inanin bak para idnirim aliyor adam vip katlayci olay bitti d.D
    sabir edin beklmeye devam elbet bir gun bann alirlar desemede inanmayin .))

15. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Genel merkezin vip almış olsun veya milyarlar harcasın ayrıcalığı olduğunu düşünmüyorum. Bot taramasında illegal kullanımların tamamı ceza alacaktır. Sizde yardımcı olmak için videoya alıp support'a bildiriseniz yardımcı olmuş olursunuz.

İyi Forumlar.

16. evet alacaklar .) haklisin lion o senin dedigin olay eskidendi simdii gecdi o gunler .)) adam kiris kesdirio .DD neyse modum hayal yasiyoruz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.