kutu toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zarra!!! tarafından 24 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zarra!!!

Zarra!!! User

beyler ben kutu toplama gibi bir fikrim var. ancak toplarsam iyi mi olur yoksa zaman kaybımı olur bunu bana acıkalrmısınız? ve toplarsam hangi haritalarda toplayım

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

3. cengizcc

cengizcc User

4-1 de kutu toplayarak satte 2000 civari üri topluyorum

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ,

Geminizin durumu hakkında daha detaylı bilgi verirseniz,yardımcı olma konusunda yazacaklarımız daha isabetli olur.

İyi forumlar.

5. vega al pvp git kutu topla en az 2500

6. Zarra!!!

Zarra!!! User

gemim goliath 3 lf3 ve diğer kalanı lf 2 8 flax diroitim var eziğim aslında gören düsmanlar hemen vuruyor o yüzden kutu toplama gibi bir fikirde bulundum

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Size en güzel tavsiye eski haritalarda kasmanızdır.ve geminizide leonov yaparsanız sizin için en faydalısı olur.

Keyifli forumlar.

8. Zarra!!!

Zarra!!! User

tamam önerinizi için tşk

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım 10 elit hız jeneratörü alıp vegayla kamuflajlı kutu toplayabilirsin.Haritanın durumuna göre 2000-3000 uridium toplarsın 1 saatte.Benim serverde kutu topladığım zaman haritada genelde ben hariç 3-4 kişi olur.Saatte 3000 uri toplarım tek başıma pet arge katlayıcı vs yok...

10. kafulye al git x2 ikiye takıl kutu topla oraya fazla düşman gelmez.

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hiç zaman kaybı olamayacaktır bence kutu için katlayıcı alır ve günde 3 yada 5 saat toplarsanız 1 ayda çok yol kat edebilirsiniz.

12. Zarra!!!

Zarra!!! User

şimdi vega gemisini alıp kamufle ile kutu mu toplayım

13. skayra1

skayra1 User

Elinde uri yok ise elindeki credi ile Dükkandan alınabilecek en iyi kalite hız jeneratorlerini ve kalkan jeneratorlerini al. kalkanları droidlere hızı vega ya tak.Ayrıca credi ile droid uçuş düzeni olan kalkan veren bir uçuş düzeni var onuda al. 5 li 1 paket kamuflaj buldunmu bu iş tamamdır. bu sekilde kendi haritanın x2 sinde oynarsan arada gelip kesen olsa bile hiç zorr olamdan oynarsın bence. bu arada uri buldukça artık ya kalkanlara jeneratorlere lazere gemiye tasarıma ne lazımsa orya yönlendirme yaparak gemini güçlendirirsin...

14. Zarra!!!

Zarra!!! User

sağol önerin için
    birde x2 haritası derken ben anlamıyorum da

15. lordakia struner varya orası.

16. Zarra!!!

Zarra!!! User

ama orası az veriyor benim lvl 12

17. SORRYAGA

SORRYAGA User

O zaman 4-1,4-2,4-3 haritalarında toplamanı tavsiye ederim.Şirketine yakın olanı seç kamuflajla kutu topla...

18. ozaman 1-8 de topla hem skylab yaparsın hemde uri kasarsın orda fazla kışı sakin yer :)

19. Zarra!!!

Zarra!!! User

tabi 1-8 haritasına girebiliyorsam :)

20. Tom_Cat

Tom_Cat User

X-7 haritasında grupla kristallon ve tallin keserek bol credi ve uridyum kasabilirsin.hem görevleri de yapmış olursun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.