Kutu toplamak dışında uri kasma taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tober61 tarafından 14 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tober61

tober61 User

Merhabalar sizden uri kasmak için taktik isteyeceğim
    5 lf4 geri kalan lf3 bo2 ve hızlar full 8 iris 2 havoc
    Şuan tüm tasarımlar açık +olarak cerrah ve tortu da açık
    Kutu toplamak dışında nasıl iyi uri kasabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

2. Tallon kesebilirsin cubi gruplarına katılıp uri kasabilirsin 4 cubide 1000 uriye yakın uri alabilirsin
    Ayrıca cerrahı nasıl aldınız ?

3. _texas21_

_texas21_ User

muhtemelen cumartesi goliath paketi veren kapıdan rast gele oluyor.

4. Cubi yeri geliyor çok kalabalık oluyor pek uri kasamıyorsun ama tallon standart ben tallon taraftarıyım :) Şu Cerrah da bi bana çıkmamış herhalde bu aralar herkeste bir cerrahdır gidiyor kıskanıyorum :D

5. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Șu cerrahı da amma abarttınız be beyler 2 gün sonra yine Venom veya diminisher kullanacaksınız bence alın Goliath G-Champion Turkey tasarımını fıstık gibi bence daha da tasarıma gerek olmuyor.

6. Merhaba kendine önce güzel yardımcı olan bir klan bul onlaradan ricada bulun x-7 haritasında günde 100 adet bos tallon kesmene yardımcı olurlarsa gayet güzel uri kasarsın 50 k ordan 50 k da sen kassan günlük 100 k 6 günde 600 k bu şekilde havoc ve hercülleri bitirip geliştirmelere başlarsın

Geminin ful elit olmamasından dolayı sana cubikon kestirmezler.

Yeni başlıyan bir kişiye Goliath G-Champion Turkey gemisi tavsiye edilmez sıralamaya oynamıyor arkadaş yada hades dönmüyor şuanda kullandığı gemi iyi G-Surgeon yada Venom gemisini öneriyorum

7. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Haklısın da bunlar da yoksa G- Veteran alsın abi yani illa Surgeon şart da deil yani. Bu arada şu Surgeon Cicada tasarımına bitiyorum ya bi çıkmadı bana da... Çıksın Cyborg bile kullanmam.

8. Goliath ın yeri her zaman bu oyunda farklı olacak, ne kadar yeni gemiler de çıksa favoriler her zaman için şu an kullandığım Hezarfen ve Cerrah olacaktır :D Bende cicida tasarımı mevcut ama cerrah yok bu daha kötü herhalde :D

9. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

abiiii ama çıkar ya sonuçta hafta sonu Cerrah veriyor epsilon kapısı veya deltaydı galiba tam emin değilim ama bi şekilde çıkartırsın da cicadayı kaç tane obsidiandan çıkarırım kim bilir ben lava cyborg bile çıkmaz bana

10. tober61

tober61 User

Cevaplar îçin teşekkürler
    Modlarım konu kapanmasın belki farklı fikirleri olan olur
    Ha bu arada eskiden obsidyenden cerrah çıkıyodu 2 tane anahtar yapabiliyordum yaptım ve cerrah+ tortu çıktı darkorbitte tek şanslı olduğum konu bu :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.