Kutu toplamak hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Arethes tarafından 19 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arethes

Arethes User

Arkadaşlar oyuna başlayalı çok olmadı ve ben günde birkaç saatimi kutu toplamaya ayırıyorum 4-3 de topluyorum şuan ama sürekli patlatıyorlar hangi haritalarda ölmeden rahatça toplayabilirim ve uridium sayısı çok aşağıya düşmez

2. kardeş ne kutusu boş zaman harcama orda git paladium topla bir gemini 5,3 e bırak diger gemini 5,2 ye bırak 5,3 te ctıdel ile sen toplarken diger yandan pet toplasın ambar dolunca oyundan çık 5,2 deki gemiye gir kargoyu takas et tekrar 5,3 e dön günde iki defa ctıdeli dolursan ortalama yanılmıyorsam 1000 civarı gg olur şu anda asker olan bir arkadaşım yapıyodu ordan biliyorum bol şans

bu vesile ile kapılarını açar elit malzemen olur ve ve kapılardan gelen uri ekstra olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Haziran 2018
  3. x-8 haritana gidip orada toplayabilirsin. 4-x ler biraz sıkıntılı. Pusatı dizen geliyor.

4. GRILucid

GRILucid User

Pvp haritalarında toplamazsan gelirin çok az olur ama toplarken sperhead kullanmanı öneririm hem çok hızlı hem rakip yetenekleri bozuyor hem de özel kamuflajı var bu sayede düşmanlardan kaçabilirsin

5. Baskına gelenler pusatla geliyor. Mükemmel kamuflaj dışında diğer yetenekler pek işine yaramaz kutu toplarken. Dolma süresinin ortalama 5 dakika olduğunu düşünürsek seni kaç kez kurtarır bilemem. Toplarken haritanın kenarlarından uç, bu sayede düşman radarına girmekten de kurtulabilirsin. Pusat ve çark uçuş düzeni alınca pusata geçersin, böylece en yüksek hıza ulaşırsın.

Son düzenlenen: 20 Haziran 2018
  6. Spheread ile yine pvplerde toplamanı öneririm diğer türlü uri gg miktarı düşer katlayıcı varsa kutu devam edebilirsni yoksa palaldium daha mantıklı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.