kutu toplamaya yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ****YOLDAŞ****[CH€] tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bi kutudan en fazla kac galaksı cıkartabılırım argesıyle katlayıcısıyla ve 7 tane icerik artırıcı protokelle yardım edersenız sevınıırm

2. WolfWar

WolfWar User

Kutudan çıkan galaksi kapı enerjisine sadece katlayıcı etki eder onlada en fazla 2 tane çıkartabilirsin. Çünkü kutu argesinde yüzdelik oranlar var ve bu kapı enerjisine etki etse çok saçma olur düşünsene 2.47 enerjinin çıktığını bunu nasıl kullanıcaksın komik olur :D

3. pvpde 3 tane cıkıyor deılmı protokolle bu 4 olurmu dıye merak edıyorum

4. WolfWar

WolfWar User

Belkide oluyordur ama ben maksimum 2 tane diye biliyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa daha iyi olur hiç arge, protokol ve katlayıcı ile üçü bir arada yapıp toplamadım :D

5. bende toplamadımda bızım arkadas argeyle protokolle pvpde 5 tane cıkardıgını soyledı

WolfWar bunu beğendi.
  6. Sky34

Sky34 User

Arkadaşlar bende katlayici mevcut kutu argesi hic yok kurtarma 8x var bal kabağından 3x geliyor normal kutudan 4x geliyor.pwp haritasında tabiki ayni özelliklerde arkadaşım var full kutu ergesi ona da 5gg kabaklardanda 4gg geliyor ve gg için bildiğim kadarıyla bağlayıcı isin 2yi fullemeniz yeterli olacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.