Destek KUTU TOPLAYARAK URİ KASMAK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Modlarım
    Argem 24 kalın sıkıyorum bu sorum için geminin özellikleri önemli değil onu es geçiyorum.
    Uri almamı arttıran arge düzenini 24.argeden sonra versem maliyeti ne olur ?
    Şu anda 1 saatte 6-7k uri kasmaktayım.. 100 gg felanda kasılıyo yanında :)

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

24 ten sonra uridium argesi kısmet 2 ye verebilirsin.3 arge verebiliyorsun ve 3 ü tamamlayınca çıkan uridiumlar %10 artıyor.Kısmet 2 için gerekenler bunlar...
    25. arge 295 dosya 88500 uridium
    26. arge 325 dosya 97500 uridium
    27. arge 358 dosya 107400 uridium

Bir de bağlayıcı ışın var ama onu açmak bundan daha maliyetli olur.Sen başlangıç için kısmet 2 ye yönel derim....

3. FairyMind

FairyMind User

Katlayıcı + dediginiz argelerle ne kadar kasarım 1 saatte ?

4. Kısmet 2 ye vermesi için önce Kısmet 1 i tamamlaması lazım kısmet2 ye 31 puan halihazırda dağıtılmış olmadan arge basamaz. :)

Kutu topluyorsun madem şu anda argeni bozmanda yarar var,aksi takdirde zaten topluyor olduğun kutulardan daha az içerik alacaksın. Ama kutu argesi dizersen gemi savaşlarda çok zayıf olacak bunu da unutmamalısın. 24 arge puanıyla kısmet 1(%6 uri artışı) ve baglayıcı ışın 2(%20 kutu içeriği artışı) tamamlanıyordu sanırım.
    @FairyMind

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

gece tasarım almak için uykulu uykulu beklerken yazmıştım.Kısmet 1 gözümden kaçmış.Düzelttiğin için teşekkürler:D

6. Merhaba,

BURADAN toplama ar-gelerine nasıl gideceğinizi,
    BURADAN da Ar-ge maliyetlerine bakabilirsiniz.

İyi Forumlar

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.