kutu toplayıcıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ambitionz_Az_A_Ridah tarafından 8 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çeşitli program kullananlar görüyorum pvp haritalarında bunların hepsi yüksek rütbeli gemiler normalde haritada karşılaşsak beni kesecek gemileri ben x1 le yavaş yavaş kesiyorum ve sıkmıyolar bariz belliki bunlar program kullanıyor.
    bunlar banlanacak mı tarama sistemi bunları yakalıyo mu eğer yakalıyosa niye hep aynı kişileri kutu toplarken görüyorum ayrıca kullanan kişiler direkmi banlanıyo yoksa uyarı cezası gibi bişey alıyolar mı
    konuya detaylı cevap verilmesinin ardından hepsini videoya çekip supporta yolluyacam merak ettiğim ceza sisteminin nasıl çalıştığı banlanmadıklarına göre demekki uyarı filan alıyolar ilk etapta

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Nisan 2015
  2. Kardeşim hile yapanların sayısı git gide artıyor. Geçen pvp'de kutu topluyorum kamuflede. Adam geçerken beni direk görüyor,direk sıkmaya başlıyor.1 kere olsa neyse ama sürekli o adama kesildim.

KÖR_SÜNNETÇİ ve Maqa67 bunu beğendi.
  3. Maqa67

Maqa67 User

Doğru Abi

KÖR_SÜNNETÇİ bunu beğendi.
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sistem düzenli olarak tarama yapmaktadır.

Bot tarzı program kullanan oyuncular uyarı almaksızın , süresiz olarak banlanmaktadır.

Biz Şikayetlerinizi merkeze ileteceğiz.

Dilerseniz sizlerde , Video çekip , durumu Support 'a izah edebilirsiniz.

Bu oyuncular konusunda da endişe etmeyin , Güvenlik Ekibi , İllegal programlara karşı tedbirler konusunda çalışıyor. Yakında bu tür program kullanan oyunculara yaptırımlar yapılacaktır.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.