kutu toplicam elitim yk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar ben eliti kasılırken hep harcadım gun geldiki 100k x2 kalmış gemide hiçbir elit lazer yk
    kutu argesi diziyorum seprom sıkıntım varda
    arkadaşlar kaç içerik artırcı protokol alsam 5 gg alırım bi kutudan gunde 4-5 saat kutu topluyorum katlaycım var
    şuanda %4 daha fazla uri alıyorum argeden dolayı
    7-8 radarım var

2. crux20

crux20 User

sen ne yazdın kardeşin ne anlatıyorsun ne soruyorsun ?
    x4 ü çok istiyorsan alfa beta gamma bas.hem onlardan x4 gelir hemde gg basarken gelir+kutu toplarken x2 x3 sab50 falan gelir.açık arttırmadan günde 10 saat bas 10 seferden 10 k mermi yapar

3. kutuda gg toplicam elit lazer yapcam gelen uri savaşmak için kulancam kaç protokol lazım 5 gg alabilmem için 1 kutudan

4. ben 5 tane kullandığımda 4 gg veriyo ama 5 verebileceğini sanmıyorum.

5. oda kafi kardeş :) sagol

6. Sanırım 10 tane kurtarma protokolü olunca 5 gg geliyor, ben de 6 tane var 4 gg alabildim en fazla.

7. bu protoko max dukanda % kaç indirim geliyor ?

8. %25 geliyor, indirim paketi ve vip ile %55 oluyor.
    Eğer şu %30 luk twitch yayınından dağıtılacak koddan edinirsen %85 oluyor.

9. sozunu tutmayan bir admin yayınına dahada katılmam :) %50 indirimle alcam 10 tane protokol.
    konu kilit teşekur herkese

10. Kardesim kilit demissin.Fakat benim onerim baglayici isin 2 yi fulleyecekssn 9 Kurtarma+3 Radar tak(5 gg+475 uri geliyor)

11. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.