KUTU URIDIUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PΛИDÂ tarafından 1 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PΛИDÂ

PΛИDÂ User

Merhabalar,
    Beyler birşey sorucam ben argemi sıfırlayıp Full kutu toplamaya göre dizsem katlayıcı alsam bir kutudan ortalama Kaç uridium elde ederim?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi Forumlar.

3. PΛИDÂ

PΛИDÂ User

Peki modum da sorumun cevabını söyler misiniz ona göre kutu toplamaya karar vericem pala da ümit yok...

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Maxımıum 300 - 400 arası urıdıum toplayabilirsiniz fakat bu rakamlar değişkenlik gösterebilir,kurtarma protokolleri ve arge etken olmaktadır..

İyi Forumlar.

5. PΛИDÂ

PΛИDÂ User

Modum 25 arge mi de tamamen toplama argesine vericem ama lpet protokolü almayı düşünmüyorum arge + katlayıcı ile kaç yaparım?

6. senberk99

senberk99 User

arge ve katlayici ile 100 uri yerine 224 uri alirsiniz arge sifirlamayin bence

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hiçbir protokol ve kutu argesi PVP de katlayıcı ile max. 300 uridium alırsın. Argeler % kaç etkiliyor bilmiyorum ama ne kadar etkiliyorsa 300 e göre hesaplarsın.

8. murat1299

murat1299 User

3 farklı miktarda uri çıkıyor argeyi kutu toplamaya göre ayarlarsan (bu katlayıcı ile olan miktar)
    normal argede--------------kutu ayarlı argede
    60 ------------------------------72
    150------------------------------180
    300------------------------------360
    birde pete toplatırsan pete ekliyeceğin her kurtarma protokolu %3 artırıyor seviye3 protokol gerisini sana kalmış

9. senberk99

senberk99 User

kardesim katlayici ile 100 yerine 200 alirsin kutu aegesi yuzde 12 arttirir yani toplam100 yerine 224 uri alirsin pet protokol hesaplamafsn onun icin kutu argesi gereksiz bence

10. murat1299

murat1299 User

kutu argesi %20 kıstme1 ve kısmet 2 den %10 gelir bağlaıyıcı ışın2 dende %10 gelir bağlayıcı ışın2 avantaj kutularından çıkan herşeyi(cephane kredi uridyum) hepsinin miktarını artırıyor ve 4x de %50 daha fazla alıyorsun bunlarıda katarsak benim önceki mesajda verdiğim rakamlar çıkıyor açıkçası sadece kutu toplayacak biri için gayet iyi bir miktar değip değmeyeceği ise tamamen oyuncunun oynama tarzına kalmış çabuk sıkılmayan biri ise gayet yüksek miktarda uridyum cephane ve gg kasar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.