Kutu ve Kaynaklar yardım edin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve #HasanReiz42 tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler.
    İnternet hızım ve pc kalitem iyi olmadığı için oyunu düşük kalitede oynuyorum. Fakat kestiğim yaratıkların çöpleri ve kutular hala yüksek seviyede kalıyor. Buda kasma yaratıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

2. 6750067

6750067 User

geçmişi ve çerezleri silip tekrar deneyiniz.

3. Oyunda Sağ üstte ayarlar var ordan yalılmıyorsam ekran diye bi yer var isteğine göre iyi orta ve yok u işaretleyerek biraz daha iyi kasılabilirsin çerezlerle ilgili bi konu değil bide ordan haritalar var yüksk işaretlenmiş onu da yok yap fazla kasmaz belki…

Iyi oyunlar…

4. Merhaba ,

Resimdeki kısımlardan ayarlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

*****TaYLaN***** bunu beğendi.
  5. Resimde gösterildiği şekilde ayarlıyorum. Hiç bir değişiklik olmuyor. Hala yüksek seviyede kalıyor.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

O zaman siz resimde görülen kısımlardan sadece gemiler kısmını yüksek tutarak oku sol köşeye çekip sabitleyiniz yani en düşük kısma getiriniz.

7. Modumuzun dediği gibi ayarları düşüğe getirip sadece yüksek kalmasını istediğiniz kısmı değiştirip deneyebilirsiniz, tarayıcınızda hiç bir veri veya bilgi kalmayacak şekilde silip tekrar yükleyebilirsiniz. Diğer bir çözüm ise farklı bir tarayıcı kullanabilirsiniz.

8. Merhaba ,

Resimdeki kısımlardan ayarları değiştirerek daha sorunsuz olana kadar deneyiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.