kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆☆ŠpřiЛ╦モř☆☆☆ tarafından 10 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr1 de pvplerde kutularda uridum çkmıyor bide az kutu var ana haritalarda daha çok kutu var ama uri daha az ne oldu kutulara

2. Pvpde bot çoksa az çıkabilir şans.

3. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Kutu içerikleri şansınıza göre değişebilmektedir.Kutu sayısı o an haritada bulunan oyuncu sayısına göre değişebilmektedir.O an o haritada çok oyuncu olmaması sebebiyle daha az kutu görüyor olabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

4. Cm bana 330 bın urılık ozel ındrım gelmıstı x3 de alcaktım 40 dk kala gitti bana bide o ındırımden gonderrısmısnız bakın almadan gıttı lutfen dursun ben bıraz alacam onu

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bahsettiğiniz indirim hesabınıza her ilk giriş yaptığınızda gelmektedir.Sadece size özeldir.X3 zamanı geldiği zaman çerezleri ve geçmişinizi silerek tekrar giriş yaptığınızda indirim sekmesi gelecektir.

Keyifli forumlar

6. Sağol cm denicem ama yapın lutfen gelmesse :D

7. Merhaba ,

Eğer toplayan az ise kutuların yenilenmesi biraz uzun sürebiliyor toplayan çok ise daha hızlı yenilenebiliyor. Ayrıca kutu içerikleri de toplayan oyuncu sayısına göre değişebiliyor.

İyi forumlar.

8. sayın adminim bende aynı problemi yaşıyorum uri ve gg miktarı saatte 10-15k uriden 1-2k ya indi 100gg gelirken anca 10 geliyor. yukarı iletebilir misiniz ?

9. Merhaba ,

Her ihtimale karşı incelenmesi için gerekli yere iletiriz.

İyi forumlar.

10. teşekkürler :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.