Kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kraops tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kraops

Kraops User

Arkadaşlar Ben Bugun Kutu toplarken servere rest geldi ve 4-2 çılgınlar gibi doluydu ve 50 kutuda felan anca 60 uri çıkyor 100 kutuda anca 3gg çıkyordu (katlayıcı var)Ve servere rest geldi 15-20dk boyunca hiç kimse yoktu denilecek kadar az insan vardı 1 -2 kişi ve 300 150 uridium bolca çıkıyordu 20. dk dan sonra tekrar petler doluştu ortalığa Burdada Gördüğünüz gibi herkes tık bot kullanmakta emeği ile kasılan insanların haklarını yiyorlar biz para verip katlayıcı alıyoruz kasmaya çalışıyoruz adamlar bot yapıyor Avantaj kutusu Soğutma diye birşey hala varsa kaldırın onun yerine 50 veya 100 kutuda bir doğrulama kodu girilsin ve bizde emeğimizle adam gibi kasalım lütfen dikkatte alın Sayın Adminler Bıktım Artık sonra bizide böyle şeylere teşvik ediyorlar Şuna Bir Çare bulun.

2. Aliens

Aliens User

Merhaba;
    Öneri ve fikirlerinizi 'Güncelleme ve Fikir Havuzu'na konu açarak ve ya mevcut konuları destekleyerek fikrinizin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. İyi oyunlar, keyifli forumlar dilerim...

GREED bunu beğendi.
  3. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konunuz gerekli bölüme taşınmıştır.Kutu hakkında bir çok şikayet ve öneri geliyor.Eğer öneriniz destek bulursa bizde merkeze iletiriz bu önerinizi.

Keyifli forumlar.

4. Kraops

Kraops User

Teşekürler Modum Konu Kapanabilir İnşallah Destek Bulur.

5. Merhaba,

Forum moderatörü üslubu kullanmayınız.

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 14 Ocak 2016
    GREED bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.