kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -·=»‡«=·C£ÑK-·=»‡«=· tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dedıgın cok mantıklı bu havoc felan kıme ckmıs 20 tnae kırmızıda sans cok ama mavıde cesıtlılık cok belkı bal vardır çıkar ama kırmızıda kesın lf4 alırsın bende 20tane kırmzı almayı düşünüyorum mavı kotuymuş dedıklerı felan yok en fazla 1tane lf4

2. -BoldMan-

-BoldMan- User

ben oyunda şunu öğrendim burda bişiler çıkacak üzerine hesap yapmayacaksın bişiler çıkmazsa nasıl yol izleyeceğin önemli :) bkz. havoclar bkz kutudan lf4 bkz apiz- zeus parçaları :) lf4 gününde 180 anahtarda bişi çıakrtmadığımı bilirim tek katı şans , yani çıkarsahertürlü çıkacaktır çünkü 5 yeşil anahtarda normal günde lf4 çıkarttığımıda bilirim :) benim bu işten anladığım manteliteyi yazdım artık onay verirsiniz vermezsiniz bilmem :)

bir kırmızı kutudan lf4 çıkarsa avantajdır ama bir mavi kutudan sana cephane gelirse çıldırırsın :)

düşündüğüm kadarı ile tüm haritalarda (örnek veriyorum) 100 mavi anahtar varsa 3 ün de lf4 vardır :)
    100 yeşil anahtar varsa 1inde lf4 vardır :) o 3tane anahtarı bulamayınca 3 katı şansın olsa nolcak :)

3. WasWhere

WasWhere User

x3 de uri çeksem daha mı iyi olur yani

4. ya alacaksanız kırmızı alın harbı mavıde ıs yok arakdasım 30 tane mavı açtı bısey çıkmadı 30tane kırmzıı aldı 3tane lf4 cıktı sans varsa herseyden düşer kutu nekadar kalcak oyunda bılgısı olan varmı ?

5. TheMaster

TheMaster User

Benim Tavsiyem Onlara Vereceğiniz Parayla Uridium Çekin Daha İyi Edersiniz..

6. 90 bın u degerlı degıllermı yanı ? lf4 sansı felandan dolayı

7. WasWhere

WasWhere User

uriyide ne yapacağımı bilemiyorum oyuzden herhalde kutu alırım kırmızı kutu veya katlayıcı alırım işe yarar mı bilmyiorumda

8. ya ben bıkerelık mavı alcam bıdah almam belkı sanslı gunumdeyımdır

9. WasWhere

WasWhere User

normal aldım 40 tane 25 tanesini açmadım daha lf4 çıktı :D

10. -BoldMan-

-BoldMan- User

normal dediğin kırmızı mı ? adına sevindim iyi bir tercih bana kalırsa :)

11. WasWhere

WasWhere User

yeşil anahtar dostum :) kırmızılardan alıcam birazdan

12. Git uri al derim .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.