kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *GÜLLÜ* tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

24 arge aegism sizce kalkanları mı geliştireyim yoksa kutumu acayım.

2. kutu şans işi olduğundan bence kalkan geliştir

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Diroit geliştirmeleriniz tammı veya kaç adet lf4 lazeriniz var ona göre bir karara varabiliriz.

İyi forumlar

4. konu açılmışken 18 lf4 ve lf4 lerin 5 i gelişmemiş diğerleri 16 lvl 10 droit full gelişmiş 6 adt kalkan gelişmiş havoç full herküles 2 eksiğim var napmalıym sizce 33 arge

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kappa kapısına ağırlık verirseniz hem herculesleri tamamlarsınız hemde lf4 leri

Keyifli Forumlar

6. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

diraitleri geliştirmedim 1tane lf4 var (gelişmemiş) ayrıca 5 apis parcası var

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bence sizde şu aşamada geliştirme için çok erken. Geliştirme biraz maliyetlidir. Azcık şansınız ile birlikte daha karlı olacak olan kutu açmaya gidiniz. LF4 gününde biriktirdiğiniz kutuları açabilirsiniz.

Neden diye soracak olursanız, 1lf4 1lf3ün yerine geleceğinden 50hasar bonusu direk oluşacaktır. 16seviye lf4 teki artış %6 dan 12 hasar bonusu eder.(1LF4 ün hasarı = 200dür) 4adet lf4ü geliştirirseniz, 1adet lf4 kadar ki hasar bonusunu ancak karşılamış olursunuz. 1lf4ü 16seviye yapmanın %25indirim ve %5 vip indirimli hali 72bin küsürdü. 4tanesi 288bin eder.288bine %25indirimli ve %5 vip indirimli kutu anahtarından ortalama 275 tane anahtar alabilirsiniz. LF4 gününde 275 anahtarda min 1adet lf4 çıkartacağınızı düşünüyorum.

Hesaplamayı vip indirimli ve %25indirim li haliyle yaptım ikiside yokken ki hesapta ranlar yine aynı çıkacaktır miktarlar az olur.

Keyifli Forumlar

8. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

sagolun modum

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Diroitleriniz gelişmemiş ise irislerinizi kesinlikle 16. seviye yapınız.Ancak lf4 geliştirmelerine geçmeyiniz.Geliştirme için lf4 sayınızı arttırınız ardından geliştirmeye geçersiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.