Öneri Kutucular!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mmokoruyucu13 tarafından 8 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Otomatikcilerin bağlantı penceresi farklı yerlerde cıksın mı ?

1. Evet

oy sayısı 5
    35,7%
  2. Geliştirilmeli

oy sayısı 2
    14,3%
  3. Hayır

oy sayısı 7
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Otomatik kutu toplayanlar ile ilgili şöyle bir şey yapılabilir.Hep aynı kordinatlarda dolaşanların bağlantısı kopsun yeniden bağlan penceresi oyun ekranın değişik yerlerinde cıkabilir. Örneği tam ortada değilde biraz sağında veya solunda böylece otomatiğe atan oyuncu dirdaha oyuna bağlanamaz.

2. twallerrr

twallerrr User

biraz saçma onun yerine aynı koordinatları 3 kere üst üste gidince ekranda bi pencere acılmalı mesela ben robot değilim gibi pencereler var kod felan yazıyosun devam edıyo onun gıbı ama elle yapanlar var aynı koordinatlara gitmiyor onlar içinde her yarım saatte bir öyle bi seçenek acılmalı

3. kardeşim bn sürekli cübideyim aynı kordinatlar o nasıl olucak ????

ÐΞÐΞ*ЌØЯЌЦŦ® bunu beğendi.
  4. twallerrr

twallerrr User

aynı koordinat olması imkansız yani sen ilk cubiyi 111-112 koordinatında kestiysen 5 dk sonra cubı dogdugunda o koordinatta olmaz cubıkonda oynuyor yerinden tam olarak aynı koordinat olunca boyle secenek olmalı

ve 4-1 4-2 4-3 haritalarında olmalı bu sıstem. cunku botcuların %75i orada atıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2015
  5. pwp haritalar olabilir onun dışında bence olmamalı bide botçular banlanmadan ben gorevleri bitirim pusatla sperhad kesmek 200 tane .
    d

6. ole bs olamsına karsıyım cogunluk ne derse odur ADMIN oel bs yok su oyunu oynatmamanız ıcın elınızden gelenı yapyonuz

7. Arkdaşlar forum biraz kötü oldu biliyorum cunkü ilk forumum sayılır ama sitem cok kolay ve kasılan geminin ban almsı ımkansız sen cubı kesiyorsun gemınden bişiler giderkende senın kazancın oluyor yani sistem bunun bot olmadığını anlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.