Kutucular!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mmokoruyucu13 tarafından 8 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kutucular Oyuna Bağlansın mı ?

1. Evet

oy sayısı 5
    55,6%
  2. Geliştirilmeli

oy sayısı 3
    33,3%
  3. Hayır

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Otomatik kutu toplayanlar ile ilgili şöyle bir şey yapılabilir.Hep aynı kordinatlarda dolaşanların bağlantısı kopsun yeniden bağlan penceresi oyun ekranın değişik yerlerinde cıkabilir. Örneği tam ortada değilde biraz sağında veya solunda böylece otomatiğe atan oyuncu dirdaha oyuna bağlanamaz.

2. Böyle bir sistemde bağlantı kopacağına direk banlasınlar daha iyi olur. 3 farklı kordinata 1 saat içinde 5 kere gelirse direk ban. Bildiğim kadarıyla sürekli aynı kordinatlara gidiyorlar ve söylediğim yöntem uygun olur diye düşünüyorum.

Maqa67 bunu beğendi.
  3. Maqa67

Maqa67 User

Aynı Ya Herkes Kutu Topluyar Ben yazık Kristallon kesiyorum :(:(:(:(:(:(

4. Gemi sağlam değilse cubi takıl tallon uzun sürer.

Maqa67 bunu beğendi.
  5. Maqa67

Maqa67 User

Cubi çok sıkıcı :(

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyun ile ilgili olmasını istediğiniz konuları Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açmalısınız.

Keyifli Forumlar.

7. Tallon zevkli sankide :D Banada oyun sıkıcı bu yüzden gelişemiyorum galiba :)

Maqa67 bunu beğendi.
  8. adminim tekrar acayım fikir havuzunda

9. Bu garip olmuş peki ya normal katlayıcıyla kutu toplayanlar yanlışlıkla böle birşey yaparsa nolcak ?

10. benim sunduğum fikirde hesap kapama diye bir şey yoktur. Oyun bağlantı penceresi ekranda gezebilir mesela sağa sola kayabilir kutucularında kurduğu record buraya tıklayamaz ve kutuda toplayamaz program kullanımı engellenmiş olur.

bağlantı koptuğu halde ekranda 10 'dan fazla tıklama yapıyorsa hesabı için gerekli işlemler başlayabilir fikir güzel yapımıda kolaydır desteklerseniz sevinirim.

11. Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve mmokoruyucu13 tarafından Bugün 09:25 başlatılmıştır.

Saten dediğiniz konuda acmışım :)

Keyifli Görevler,

12. Şimdi kutucuların hepsi hayır der :D Ama fikir güzel benim banlama olayı pek mantıklı olmadı sanırım :) 1 hayır diyeni banlayın hemen kutucu olabilir :rolleyes:

13. :) Aynen ilk anketim kusurlarım olabilir :)

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Açmış olduğunuz konuyu Genel Konulara açmıştınız.Buraya benim tarafımdan taşınmıştır :).

Keyifli Forumlar.

15. Rehber adminim sizce nasıl destekliiyormusunuz ?

16. WolfWar

WolfWar User

Kesinlikle olmalıda kutucular ona göre yeni sistem çıkarırlar.

Adamlar rahat durmuyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Haziran 2015
  17. Maqa67

Maqa67 User

Evet zevkli bide elmas alınca 3 tanesin 1 yerde kesiyorsun biida çok zevkli birde kamikaze :D

18. hangi serverde oynuyorsun kasayım sni :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.