Kutucular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -»Ģџмρєñ«-»«-[мяşŁ] tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkdaşlar veya adminler bu kutucuların elleriyle topladığına inanan kaç kişiyiz eminiz ki herhangi bir program olabilir veya olmayada bilir ihtimal vermiyorum amam 4 3 4 2 4 1 full dolu bunun sonu olucak mı ??

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Elimizden gelidiğince önüne geçmeye çalışıyoruz. Zaten Buradan verilen cezaları ve çalışmalarımızı görebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. coder545

coder545 User

bu kutucular engellenmedigi surece ozel kutu konulmamali bayramda yine ozel kutu gelicek kazanclari katlanicak.

4. Ben supporta kutucuların videosunu atıyorum bota atmış adam onu çektim gönderdim. Sonradan video gönderme dediler

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Oyunumuz botcular konusunda ciddi davranmiştır ve geçmişte bu sorunu tamamen bitirmiştir.Fakat gün geçtikce yeni fikirlerle ve programlarla buna devam edenler oldu ve oluyor. Bu durum hakında sabırla bekleyiniz şikayetleriniz yetkililere iletiliyor.Bunların algılanması ve gerekli cezaların uygulanması emek istiyen bir durum.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.