Öneri Kutudan çıkan uri azlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thequardın tarafından 10 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce haklımıyım

1. Evet,haklısın

53,8%
  2. Hayır,değilsin

46,2%
  3. Hayır,değilsin(nedeninide yazın)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başlıktanda anladığınız gibi atık kutular fazla uri çıkmıo fazla dediğim çıkma sayısı örnek olarak ben o kadar kutu topladım 450 uri yi zor kastım yaw artık daha çok uri çıksın kutulardan yaratıklardan uri az çıkıo kasılmıo para veremeyenler var artık tek kalan kutu toplamak bundada o kadar kutu topluon zar zor çıkarıon bana katılan birçok kişi vardı burada DO ekibinin bunu dikkate almasını istiyorum herkes bu yüzden oyunu bırakıo hiç uri kasamıolar bu yüzden gelişemiolar gelişemeyincede oyunun tadı kalmıo oyunu bırakıolar artık kutulardan daha çok uri çıksın yoksa yakında oyuncu kalmıcak dereceye gelcek katılanlar aşşağıya yorumlarını yazsın bu konuyu üstte tutalımki DO ekibi bunu dikkate alsın ayrıca ankete katılmadan geçmeyin

2. WolfWar

WolfWar User

Haklısın kardeşim uri az çıkıyoe ama kutu argesi ve katlayıcı alırsan kolaylıkla uri kasabilirsin.

3. daha 3 argem var katlayacı diosun ama dediğim gibi herkes para yatıramıo oyuna bende yatırmıom nasılsa oyunu illaki bırakcam boşa para vermek gibi olur yani katlayıcı bana yaramıo

Son düzenlenen: 10 Ağustos 2015
  4. DraydiBoy

DraydiBoy User

cubikon, uber guruplarına katılıp yaratık kes o zaman daha hızlı bir şekilde uredyum kasarsın kutu olayına geleyim katlayıcı alıp daha fazla uredyum credi ve cephane toplayabilirsin veya avantaj kutuları için arge basabilirsin.
    Oyum Olumsuz -1

5. Oyunda kutu toplayanların sayısı fazla, bu gelirse haritada kimse kalmaz. Olumsuz -1

6. Böyle bişey olursa herkes bot bot bot kimse kasılmaz

Şuanki hali oldukça iyi kusura bakma -1

7. tr5 te birtek sıralama ilk 45 fln bota atmıyorum sanırm onlarda gemi gider diye gerisi full bota sıralama 400den sonrasıda parası yok onlarda atmıor katlaycı yk çunku :D
    nerden biliyorsun 400den sonra dersen adamlar hergun kapı yapıor kutucular 390 altına duşmezler genelde :D
    en iyisi bırak bu konuyu konuyu ele toplanabilen yeni kutular de

8. beynim durdu

9. ben para veridigim icin uri cikmasada olur cunku tadini cikaranlar var suan oyunda oyuncu yok ama bakdigin zaman cok kisi oto ya kasdiriyor 24 saat adamlar 800 900 bin uri kasiyorlar haftalik ben para verip uri cekiyorum bu durumada biz enayi oluyoruz

ama sunuda soyleyim eliyle kasan bir cok kisi var onlara saygim var

ama oto kasan daha cok oldugu icin cikmasada olur bence

benim 6 yildir hakkim yeniliyor :D ama bir gunde darkobrit siz uri cekiyorsunuz ve temiz oynuyoruz diye odul vermedi :D buda bir gercek :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.