Kutudan uridium çok sıklıkla çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GS›1095 tarafından 3 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GS›1095

GS›1095 User

efendim ben katlayici cektim kutu argesiyim ama yarim saatir ciddi anlamda uri cikmadi surekli credis acil yardimmmmm

2. uninstable

uninstable User

Toplamaya devam.

3. GS›1095

GS›1095 User

nasi ama satte 20 k bile cikablyodum ama simdi 4k kasabilyorummm

4. MrWho

MrWho User

Nasıl acil bi şekilde yardım edebiliriz kutu olup Uridyum olarak mı çıkalım kutudan:D
    Nasıl bi amaçla açtınız konuyu acaba şöyle bi teklif sundular mı size bu hizmet karşılığında çok fazla Uridyum çıkma şansın olacak? İçerik belli adam ne çıkarsa 2 katını verelim diyor? şöyle bi ihtimal var kutuların soğuma süresi var uzun süre kutu topluyorsan belirli bi süre kutulardan Uri almamaya başlarsın. Ama bunun katlayıcıyla bi ilgisi yok dediğim gibi kimse size o paketi alırsanız daha çok urıdyum kazanacaksınız diye bir taahhütte bulunmadı içeriğini 2x yapacam dedi credi de olsa 2x alıyorsunuz..

5. GS›1095

GS›1095 User

anlyorum bu degisim sasirtti simdisoguma ne zaman biter

6. uninstable

uninstable User

Soğuma diye birşey yok, forumu bırakıp toplamaya devam..

7. M-A-Y

M-A-Y User

saatte 20K toplanabiliyor mu (shock)

8. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Uridium ve diğer içerikler kutulardan tamamiyle sizin şansınıza bağlı olarak düşmektedir.

İyi forumlar.

9. GS›1095

GS›1095 User

ne sansi 24 saat verim aldim simdimi sans oldu gidin allahaskinaza yaaa cildryorum yaaa

10. Ryukka

Ryukka User

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2020
  11. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Üyelerimizinde dediği gibi Kutu İçerikleri tamamen şansa bağlıdır lakin uzun süre ara vermeden topladıysanız ''Azalan Getiri'' Sistemine mağruz kalmış olabilirsiniz.

Lütfen forum içerisinde tartışma yaratacak söylemlerden kaçınınız aksi taktirde cezai işlem uygulamak durumunda kalabiliriz. Mesajınız tarafımca sansürlenmiştir.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.