Öneri Kutular ve Buz roketi tekrardan çıkmalı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben sabah 8 de işe gidip akşam 8 de gelen birisiyim arkadaşlarım 10 binlerce buz roketi kastı ben daha şimdi uyuyorum 8 de geldim toplamaya başladım kapılarla beraber ancak 2.500 oldu bu hadi onuda geç.. bu kadar çabuk bitirmemeleri gerekirdi ben tekrardan istiyorum ne dükkandan alabildim ne adam akıllı toplayabildim.. birde cerrah gelicek dediler ama ortada hiçbirşey yok o da gelirse iyi olur bu isteğimi iletirmisiniz merkeze teşekkürler

2. İşini bırakacaksın. Tetris değil bu Darkorbit:):confused:

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Daha kış etkinlikleri bitmedi. Önümüzdeki günlerde tekrar çıkabilir. Kutuları sizin çalışma saatlerinize göre ayarlayamazlar. Oyunda genel olarak ne oluyorsa ona göre etkinlikler düzenlenir. Ayrıca cerrah gelecek diye bir bilgi verilmemiştir.

İyi Forumlar.

4. uzman ben sana benım oynadığım saatlerde çıkar kapat demiyorum ki zaten sen onu yapabilecek yetkide değilsin senden rica ettim merkeze iletirmisin diye ? nedir bu tripin senin ?

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Size trip atarsam burada belli bir süre mesaj yazamayacağınız anlamına gelir. Şu anda mesaj yazdığınıza göre trip atmıyorum. Ben mesajımda bunu iletemeyeceğimi belirtmek adına yazdım.

İyi Forumlar.

6. kardeşim herkes ister tekrardan cıkmasını ama bu insanlarında elinden gelen bi sey yok biraz saygı gostermek zorundayız üslup sanki biraz sert senin

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.