KUTULARDA LF-4 ORANI COK DÜŞÜK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xq-xq tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xq-xq

xq-xq User

adminlerim 1 haftada 300 yeşil kutu açtım 1 tane lf-4 yok! lütfen yeşil kutulardaki lf-4 oranını artıralım...

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu bir teknik sorun değil tamamiyle şanstır. Ayrıca kutu açmak için lf4 gününü bekleyerek şansınızı arttırabilirsiniz. Tek kişi üzeridnen size örnek vermem gerekirse, kendimden örnek vereyim, normal günde 5 adet kutuda lf4 yakalamışken lf4 gününde 120 de 2adet yakaladım. başka bir günde 400 kutuda bir adet bile bulamadım. Bu tamamiyle sizin şansınızla alakalıdır.

Bir fikrinizi önerniz var ise, ayn içeriğe sahip bir konunun Güncelleme ve fikir Havuzu bölümünde olup olmadığını kontrol ettikten sonra konu açıp destek bekleyebilir, haftalık raporlarımıza eklememize sebep oalbilirsiniz. Hatırtlatmak isterim raporlara eklenen konular kesin yapılır denemez, sadece yetkililere bildirilir ve bu defalarca açılmış bir konudur :)

Konuya gerekli cevap verildiğindne kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.