KUTULARDAKİ SORUN ! ( ciddi )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bizzat denedim ve soğuma olayı kesinlikle kaldırılmamıştır.3 saatten sonra bildiğiniz uridyum çıkmıyor kutulardan harita bomboş bir tek ben topluyorum gece tüm haritayı toplayınca 1 veya 2 kere uridyum veriyor hem de gözle görülür bir şekilde azalıyor yani şu an soğuma kesin var kim yok derse desin yani her şey ortada hesapladık ölçtük.Modum lütfen merkezle tekrar iletişime geçip doğru bilgi alırsanız sevinirim.İyi forumlar

2. kardesim uridum azalıyor dogru ama bunu inkar ediyorlar sonuc alamazsın ne yazıkki soguma süresi kalkmamış var

3. [​IMG]

Tabi canım soğuma süresi falan yok...Biz şuursuzuz..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2015
    Mumu bunu beğendi.
  4. Kutulardan çıkan uri ve gg azaltıldı ama açıklama yapmıyor kimse! Darkorbitte buraya kadarmış.

5. tabutçu99

tabutçu99 User

soguma suresi ney beyler ? ama dediginiz dogru eskiden cok uri cıkıyordu katlayıcı olmadan bile baya kasabiliyordum

6. Cidden olacak iş değil ya uri çıkmıyor 15 dk da 500 uri geliyo ne oluyo arkadaşlar modum açıklama gelecek mi merkezden bari açıklama yapsınlar

7. Prophecy

Prophecy User

bende de çıkmıyor hiç :mad:

8. Siz onlardan daha aktif toplayıcıysanız geliriniz düşer, kutu toplamaya başladığınız ilk anlarda çatır çatır uri çıkarken, zamanla rakamın düştüğünü bilmeyen yok. Bakın soğuma zımbırtısı oyuna adım atmadığı günlerde 100 lerce GG 120K Uri kasıyordum. Sonra soğumayı getirdiler-kaldırdılar ama bir şeyler değişmişti artık. Buna bizi inandırabilecek adam yok, çünkü yalnızca doğru olana inanırsınız.

FM ler kendilerine söylenen sözden öte söz söyleyemiyorlar, adamlar görevli. Üstlerimiz şunu dedi diyorlar, üstler ne derse o. Fakat oynayan bilir, oynayan neyin var ya da yok olduğunu iyi bilir, bunun için Admin olmaya lüzum yok. Katlayıcı almayın, aldırtmayın bakın nasıl Uri geliyor. Sürekli katlayıcı, indirim paketi şu bu satın alan ben, artık almıyorum.

Zaten günde toplayabileceğiniz Uri - GG miktarı sistemin sınırıyla sizi kesip atacak. 3 saatte 40K toplayacağına 5 saatte katlayıcısız 40K topla hem paran cebinde kalsın. Hem de Uri düşünce verdiğin paket parasına üzülme, özet bu.

Son düzenlenen: 15 Temmuz 2015
  9. sorun nerde biliyor musun ? ilk başlarda uri çatır çutur gelir diyorsun da denemek için 3 gün kutu toplamayıp tekrar kutuya döndüm ve yine aynı sonuç sonuç hep aynı nedense uri falan vermiyor artık. ben daha önce 1 buçuk yıl 5-3 haritasında süründüm bilenler çok iyi bilir havocları orda fulledim beni tanıyan da tanır ve ciddi anlamda 5-3 de kesim yapanlar yüzünden çok sıkıntı çektim kapıdan gelen elit onlara gitti. kutu toplamaya başladığımda bi karar verdim uzun süre kutu toplayacağım diye ve protokol aldım argeleri kutuya göre dizdim sonuç bu şekilde olmamalıydı ...

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Israrla kutu toplama sınırlandırılmasının olduğunu söylüyorsunuz. Bu olsaydı 2-3 gün sonra kutuların hiçbirisinden ödül alamazdınız. Her neyse durumla ilgili şikayetçiler çok. Gereken incelemeler yapılır ve yetkililere bilridirlir. Yanlız sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kutu toplamadan mutlu olanlar var. Her 3-4 kutunun birisinde uridiyum çıkmalı gibi bir görüşünüz varsa doğru bişey değildir.

İyi Forumlar.

11. ben kendi adıma konuşayım kesinlikle öyle bir görüşüm yok ama yukarıda resim mevcut ve bu resimden daha onlarcasını çekip atabilirim. incelenir ve iletir iseniz de teşekkürü sizlere borç biliriz

12. Kendi sunucumda da globalden konuyu açtım ve gerçekten birçok oyuncu bu olaydan şikayetçi kutu toplayan bilir gözle görülür bir düşüş var modum tecrübeliyiz bu konuda hemen anlaşılıyor zaten boşuna itiraz etmiyoruz destege mesaj attım baştan savma cevap veriyorlar bakalım bi açıklama gelecek mi

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Sorunlarınızı çözmek ve iletmek bizlerin görevidir. Lütfen sabırla bekleyelim. Bu konuya tek mesaj içersine birkaç tane daha resim atarsanız seyir defterinden hariç balans resmide atınız ne zaman aralıklarla uridiyum ödülü vermiş bakalım.

İyi Forumlar.

14. [​IMG] [​IMG] Ve arada onlarca euro, lazer vb. şey var tabi onlar balansta görünmüyo dakikalarca topla en sonda 40 uridyum veriyo bide

15. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Tartışmaların devamı halinde ceza verilecektir. Buna son verin.

Konu hakkında gereken yapılacaktır.

Kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.