Kutulardan çıkanlar bazen gelmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eray tarafından 12 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. eray

eray User

Bugün kutu açarken birşey farkettim,yeşil kutuların ödülleri bazen gelmiyor.Daha önce de yaşamıştım ancak yanlış hatırlıyorum diyip geçmiştim.Bugün dikkat ettim(emp sayısına) 1027 iken 2 emp çıktı 1029 oldu biraz daha kutu açtım bir kutudan 3 emp çıktı ancak sayı hala 1029 da kaldı.Hem ekstralardan hem de kısayoldan kontrol ettim 1029 görünüyor(Bu arada emp kullanmadım).Belki takılmıştır diye sayfayı yeniledim tekrar girdim ancak hala aynı görünüyor.Supportada bildirdim ancak benim bildirmemle sizin sorunu bildirmeniz aynı değildir diye düşünüyorum.

2. öncelikle söyle anlatım kardeşim eger yalnıs bilmiyorsam 2 türlü ema çıkıyor kutulardan biri bildimiz normal ema diğeri ise ema mayını isimleri birbirine yakın normal ema çıktıgında PEM-01 yazar digeri cıktıgında ise PEM-M01 yazar yani isimler birbirine yakın belkı gozunden kaçmıştır ama ema dışındada gelmiyen bi şeyler varsa orasını bilemem

3. Merhaba ,

Support'a bildirdiyseniz gelecek cevabı bekleyin. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir. Eğer genel bir sorun olduğu anlaşılırsa gerekli yere iletilir.

İyi forumlar.

4. ghnengn

ghnengn User

emp-01 ile emp-m01 i karıştırıyosun biri ema diğeri mayın