Kutulardan ekstra enerji çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOFİ-GURBANIM tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Resmen dalga geçiyorsunuz insanlarla, 1 saat petimle kutu topluyorum 6 radar hepsi seviye 3 modül de seviye 3 ben de elimle topluyorum 1 saat sonunda 18 enerji oluyor bu nedir Allah aşkına? Önceden böyle değildi kapı yapmamızı istemiyor mu darkorbit ekibi acaba?

Not:Katlayıcım da var düşünün 1 saatte 9 kutudan ee çıkmış yani katlayıcısı olmayanlar yanmış zaten pete hiç uri harcamasınlar

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kutulardan aldığınız ödüller o an haritada bulunan oyuncu yoğunluğuna göre değişmektedir.

Yaptığınız ve yapacağınız kapıların Darkorbite değil size faydası vardır.Darkorbitin sizin kapı yapmanızı istememe veya isteme gibi bir durumu yoktur.

Keyifli Forumlar.

3. Aynen öyle banada çıkmıyo

4. Mumu

Mumu User

uride azaldi enerji cikmiyor noluyor yawwwwwwwwww

5. her ne kadarda soğuma yok densede var kardeş 1 hafta git yaratık falan kes sonra yine kutu topla

6. Mumu

Mumu User

Galaksi hic cikmiyor cok nadir kutulardan 10 bin toplardim 5 bine dustu ben arada giriyorum genelde yaratik kesiyorum
    acayip fark var galaksi yok yaw

evet soguma suresi var kesinlikle

7. CAPTAN*41

CAPTAN*41 User

aynen gg hiç çıkmıyor uride yok ne kaldıkibir daha katlayıcı çeken olmaz boyle olursa

arkadaşlar bu soguma süresi nedir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2015
  8. Mumu

Mumu User

devamli kutu toplarsan yaratik kesmez isen aldigin uri dusuyor
    ilk saatler guzel sonraki saatler dusuyor

9. nail1454

nail1454 User

Çok değil bir ay önce, katlayıcı sız 1 saat te, 8 - 15 arası gg çıkarken, şimdi 3 - 5 arasında çıkıyor. Birde bu soğuma süresi nedir?.

10. Soğuma süresi kalkmadı bence bana ne gg ne uri çıkıyo...

Çok kutu toplayınca daha uri ve gg çıkmaması

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2015
    nail1454 bunu beğendi.
  11. nail1454

nail1454 User

Anladım teşekkürler, o zaman 2 saat kutu, 2 saat kesim yaparsak sorun olmaz her halde?

12. Olmaz olmaz

13. kursat_822

kursat_822 User

sende git paladıum topla bıraz zahmetlı ama sonuc verıyo

14. Sorunlardan kaçmak çözüm değildir.

15. Arkadaşlar 1 saat kutu topladım diyorum 9 kutudan ekstra enerji çıktı, sizce bu normal mi? Ben bu oyunu yıllardır oynuyorum ve kutuların bu kadar az ödül verdiği başka bir zaman olmadı. Hayır yani botlar da bitti deniyor acaba bitmedi de ona mı önlem alıyorlar anlamıyorum? Ayrıca bota önlem alsalar da benim suçum ne pete o kadar masraf yaptım sırf kutu toplayacağım diye şu tabloya bak 1 saatte topladığım uri pet yakıtını anca karşılıyor zaten ekstra enerjiden bahsetmek bile istemiyorum buna bir çözüm bulmaları gerek.

16. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Arkadaşlar haksız kazanç sağlayan gemiler için yapılmış bir önlemdir.Ayrıca çok büyük oynamalar yok kutu içeriklerinde.

Keyifli forumlar.

17. Hiç yok tabi minnacık bi oynama var ondan 100 kutuda 4 kere uri çıktı

18. (Patiq)

(Patiq) User

cok buyuk oynamalar yokmu allah askıan yapma mıllet petı kutu toplasın dıye pete neler harcıyor haberın vardır senınde ama aldıkları sonuc bu olunca ısler husranla sonuclanıyor bot varsa sıstem oto banlasın onların sucunu petı okadar kasıp elıyle saga sola gıdıp urıdıum topluyan bız oyunculara kalmamalı

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  19. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bence kutuların hepsini kaldırsınlar oyunda bot kalmasın.

20. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Arkadaşlar bende şikayetleriniz üzerine çıkıp gemiyle kutu topladım katlayıcıda var 1 saatte 150 ekstra enerji toplandı.Ayrıca daha dün sizler haksız kazanç yapanlar için önlemler alın diyordunuz.Buda bir başlangıç oldu.

Keyifli forumlar.

emo[tet] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.