Kutulardan ekstra enerji çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOFİ-GURBANIM tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-3 ve 1-4te yaklaşık 2 saat kasıldım pet toplayıcıda ben x2 ile yaratık keserek normalde kastığım urinin yarısını falan kastım, birazcık oynanmamış bence epey oynanmış. Eski haline getirilsin lütfen emeğe saygısızlıktır bu, bota teşvik ediyorsunuz resmen eliyle kasan insanları!

Nerede topladınız acaba ben de orada toplamak istiyorum zira ben 20 gg falan topluyorum 1 saatte katlayıcıyla, ayrıca açıklama yapılmadı bu kutu içerikleriyle ilgili yetkililerden açıklama bekliyoruz. Yapılacaksa da oyunculara bildirilsin önce, daha yeni 2 protokol yeri ve 2 radar almıştım bilsem almazdım pişman oldum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2015
  2. 1 saatte 150 ggmi ? 1 saatte 15 ggyi geçemiyorum ben

3. emo[tet]

emo[tet] User

[​IMG] [​IMG] size mi denk geliyor bu az uri çıkma şeysi, yoksa ben mi şanslıyım ?

Son düzenlenen: 2 Temmuz 2015
  4. çıkmıyo işte çıkmıyo konu kapanmazsa 2-3 saate bende atarım ekran görüntüsü bak bakalım çıkıyomuymuş...

5. Merhaba ,

Arkadaşlar en son bize bildirilen soğum sürelerinin kaldırıldığı şeklindedir. Fakat bir haritada ne kadar kişi kutu topluyor ve haritadaki içerik oranlarına bağlı olarak çıkanlar değişebiliyor. Bu illa soğuma süresi olduğu anlamına gelmez.

Bende kutu toplarken ne hikmetse enerji ve kredi bol miktarda çıkıyor. Unutmada bir de ikramiye epeyce çıkıyor. :)

İyi forumlar.

6. Modum merhabalar öncelikle yanlış anlamayın ama ben burada kandırıldığımızı düşünüyorum kandırılmak biraz ağır oldu en azından bize yanlış bilgi veriliyor ya da yanıltılıyoruz :) Çünkü ben ve birçok arkadaşım kutulardan çıkan içeriklerin son günlerde bariz bir şekilde düştüğünün farkında, haritadaki kişi sayısıyla falan da alakası yok bariz bir şekilde eskiden 20 gg çıkıyorsa şimdi 5 çıkıyor açık ve net bir azalma var. Bu konu hakkında açıklama bekliyoruz darkorbit ekibinden, hazır cevaplar vermemeniz dileğiyle..

Saygılar

7. Merhaba ,

Bende kendi toplamalarıma göre cevap yazdım zaten. Bir önce ki mesajımda belirttiğim gibi bana da kredi , enerji ve ikramiye çıkıyor.

İyi forumlar.

8. Bana sadece kredi ve ikramiye çıkıyo :D bide tabiki lazer cephanesi

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Arkadaşlar kutu toplamadan adminimizin dediği gibi botlar için uygulanan soğuma süresi kaldırıldı.Sizler kutu toplarken 1 saatte bukadar çıktı diye yazmışsınız. Bu konuda her yetkilinin söylediği gibi tek siz kutu toplamıyorsunuz diğer oyuncularda topluyor.Size çıkmıyorsa onlara çıkıyordur. Sizler daha hızlı seri bir şekilde toplamaya bakınız petinizden destek alınız.Bu konu hakkında söylenilecek ve yapılacak başka bir durum yoktur.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.