Kuzey Admin Gizli Harita sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slimshady7070 tarafından 2 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Haftalardır gecemi gündüzüme katıp gizli harita deniyorum uber protegit görevimi tamamlamak için bugun tam girdim dedim 5 tane protegit kestim daha geldi aynı şirketten adam savaş yok bir şey yok sıkmaya başladı kesti yaklaşık 2-3 hafta önce KUZEY ADMİN açık açık tr6 chatinde söylemişti hangar bırakmak ve kesim yapmak yasak oyuncuların magdur olmasını istemiyoruz diye hatta tr6 aras klanından 3 kişi banlanmıştı bu sebeblerden ötürü ama tekrar kesim yapmaya başlamışlar bu sefer aras klanı degil başkası bi grub oluşturmuşlar içeriye kendilerinden başkası girdigi zaman kesiyorlar gerekli cezai işlemin uygulanmasını istiyorum kesen oyunucunun profili supporta atacagım suan hata var supporta bildiri gönderemiyorum düzeldigi zaman ilk iş ekran görüntülerini atacagım bizzat bu konuyla kuzey admin ilgilenirse sevinirim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Mart 2018
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

geçmiş olsun çok üzüldüm

3. G_s_G_s

G_s_G_s User

Admınler nolcak bu duzen nasıl yapcaz bu gorevlerı ugras gır ıcerde 3 5 gurup kessın cozum bulamaycakmısınız bulamaycaksanız bu gorevı kaldırın yardımcı olun nasıl yapcaz bu gorevlerı aynı durumdan bende muzdarıbım yanı okadarmı elınız kolunuz bır yerlere catmıyor okadar zaman emek harcıyıp ıcerı gırmeye calısıyoruz bunlar zaten mesken etmıs orasını barı bız gorevı yapıp cıkalım bır care bulamadınz gıttı

4. Gerçekten çok üzücü bir durum; kesilenin emeğine yazık, kesenin de hırslarının kurbanı olmasına...Bence madem gizli harita ve görev kalkmayacak tek çare oranında x1 haritası gibi olması yani kimse kimseye sıkamasın mayında bırakamasın naçizane fikrim bu

tabi herkesin kendisine ait gizli haritası olsa daha iyi olur ama hangar bırakılamayacak şekilde olmalı yada içerdeki kutu ve yaratık adeti belli düzeyde olsun kutular bitince ve tüm yaratıklar kesilince gemi x1 e atılsın

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Bu konuyla ilgili olarak elinizdeki resimler ile birlikte kuzey adminin dikkatine diye supporta yazınız.

Gerekli incelemeler yapılacaktır.

İyi forumlar..

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kardeşim öyle birşey olamaz yeri geldi bende ateş ettim düşmana. kanlı bıçaklı olduğun kişiyle x4 mü toplayacaksın bu oyun savaş oyunu

7. **LİMAN**

**LİMAN** User

Demek ki haketmissin hangi klandasin sen??????

8. LARK1988

LARK1988 User

Ne yani adam seni görmüş keyfe keder kesmiş, hangi şirketten olduğunun ne önemi var. Belli ki ya oraya atlamak için klanını terk ettin ya da seni kesen eleman seni tanıdı düşman bellemiş kesti attı.

Darkorbit savaş oyunu değil mi

Sen kasılacaksın diye kimse kesemeyecek mi seni.

Ben hiç atlayamadım bu illet haritaya, oraya ilk atladığımda tek yapacağım şey kim varsa kesebildiğimi keseceğim, kesilirsemde eyvallah diyeceğim.

Urfalıların güzel bir sözü var:

-Yaaaav he he!

9. oben

oben User

yüce divanda yargılanmalı en ağır şekilde cezalandırılmalı..

10. Yine boş beleş konuşanlar olmuş, orası bir istisna ufacık beyniniz bunu kavrayamıyor neymiş savaş oyunuymuş biz bilmiyoruz sanki, sadece o haritada yapılan görev varsa ve oraya binbir zorlukla giriliyorsa bırakacaksın orada herkes özgür olacak hiç kimsenin bir başkasının emeğine engel olma hakkı yok, bu oyunun bu hale gelmesinin en büyük sebebi siz ve sizin gibi oyundaki tek amacı "ben en güçlü olayım herkesi keseyim" diye düşünen zeka yoksunu insanların bu şekilde davranmalarıdır.

GannicusP ve GAMLI-BAYKUŞ bunu beğendi.
  11. oben

oben User

zeka yoksunuda sensin ufacık beyinlide sensin edebini takın..bu sorun oyuncuların sorunu değil oyun yapımcıların sorunudur.hangi haritada emek yokki 4-5 te dakikalarca yaratığın etrafında tavaf ediyorun geliyor birisi onca emeğin içine ediyor..bunuda düzeltsinler..palada adam kesiliyor bunuda düzeltsinler cubide kesiliyor tallonda kesiliyor..bilmem kocaman beynin anladımı sorunu yönetim çözecek...sen ben öteki değil..

12. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

bende gizlide adam keserim kimsede karışamaz orada adam kesmek yasak değil hangar bırakmak yasak. bu savaş oyunu ****oynamayalım beyler

eşitlik çiçekleri böcekleri koruyalım diyorsanız başka bir oyuna geçiş yapın bu oyun size göre değil

13. **************

14. KANUN

KANUN Guest

Merhabalar,

Konu Amacı dışına çıktığı için kilitlenmesi uygundur.

Lütfen Forum Kendimize yaraşır şekilde kullanalım.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.