Labirent Etkinliği- ZARAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SEYYİDÜL-MÜEZZİNİYN tarafından 18 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Labirent etkinliği için 200k ya savaş bileti aldık. 18 bölüm tamamladık? 2bölüm sonra hız modülünü alacakken etkinliği iptal ediyorsunuz?. mağdur kalıyoruz? veya hız modülünü ve diğer ödülleri alan kişiler etkinlik başladıgında 2.ci kez yapıp haksız yere fazla kazanıcaklar ?

2. Dostum emin ol öyle bir şey olmayacak. Etkinlik düzenlenince geri gelecek ve herkes kaldığı yerden devam edicek.

SEYYİDÜL-MÜEZZİNİYN bunu beğendi.
  3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Yaşanan sorunların çözülmesi adına etkinlik iptal edildi. Bahsetmiş olduğunuz durumlarla ilgili oyuncuları mağdur etmeyeceklerini düşünmekteyim. Muhtemelen kayıtlı verilerle kaldığınız yerden devam edebileceksiniz diye düşünüyorum.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  4. Etkinliğin teknik sorunlarını düzeltmeyi bekleyeceğiz artık.

5. Mr.User

Mr.User User

Tamamlanan görevler sıfırlanmamış. Bak ya böyle konular açmayın :) Konuyu okuduktan sonra bir hışım oyuna giriş yaptım:)

6. oben

oben User

bizde hala kaçta olduğumuz görünmüyor 99/99 başka bişey yok 17 de kalmıştım ne olup bitti bilmiyorum.

7. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bu sorun sizdede var ise supporta bu sorununuzu iletiniz.

İyi forumlar.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradaki duyuruda da belirtildiği gibi yaşanan sorunlar düzeltilmiş ve etkinlik tekrar başlamıştır. Yaşanan kayıpların telafi edilmesi adına etkinlik süresi 1 gün daha uzatılarak, etkinliğin bitiş tarihi 1 Ocak 23:59 olarak değiştirilmiştir.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.