Labirent Kapısı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve _-ExecutiveChef-_ tarafından 27 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar bu kış kapısıdnan çok yuksek uri kasıldığı soyleniyor ama nasıl kasılıyor onu ben almaladım surekli kapılar arasıdna dönüyorum ve hiçbir sonuç elde edemedim bu gönderinin altında yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

2. νιѕquє

νιѕquє User

Donuk labirentten bahsediyoruz sanırım, özellikle haritanın alt kısımlarında Frozen Meteroid ve Frozen Süper Meteroid'in çok çıktığı yerler var. Sana tavsiyem gemin çok iyi değilse 1-2 arkadaşınla gitmen ve sürekli bunları kovalamanız. Petiniz varsa ve düşman bulucunuz varsa işiniz kolaylaşır.

3. gemim full lf4 ful havuç solace 15 canavar npc de var kedim kesebilirmiyim acaba ?

Ve hangi haritada olduğumun önemi varmı acaba ? herhangi bir mapta olsam sorun olurmu birsürü map var çunku

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2020
  4. BUKANN

BUKANN User

kesebilirsin. zaten kaçarak kesersen senin menzilin meteroidin menzilinden çok daha fazla hasar almadan kesersin.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Meteoroid haritalarına denk gelemeye çalışarak kasılabilirsiniz. Süper Meteroid NPC'sini tek başınıza bulup kesebilirseniz oldukça iyi ödülleri bulunmaktadır. Haritanın alt kısımlarına denk gelmeye çalışın.
    Haritanın önemi tam olarak yok. Meteoroid haritalarına denk gelmeniz lazım.

İyi Forumlar.

6. 4 e bölükya harita sağ alt haritaya geçiyorsun x4 rsb yapıştırıyosun 3 saatte 300k kastım 300k yıda hepsini tek kesmedim 3 kişi 2 kişi kestiklerim dahil 300k onlarda olmasaydı tek başıma 400k rahat kasardım

7. 17 tane Super Meteorid kestim hiçbir ödül vermedi. Hangi iyi ödüllerden söz ediyorsunuz acaba ?

8. Hedeflerde süper meteroid var.Ben bulamadım .Normalini rahatça kesebiliyorum.Tek başıma kesince 1800 uri veriyor.Super meteroid kesmem lazim umarım bulurum.Ama gerçekten Boss tallon kısa zamanda kesiliyor meteroid iyi uri veriyor