Labirent sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●ƒιкιятєρєℓι●●αη∂α tarafından 21 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öğlen saatlerinde labirente girdim portan atlayamadı sayfayı yeniledim bağlantı kuruluyor diyor öğleden beri
    Oyuna giremiyorum supporta yazdım hala ilgilenen olmadı yardımcı olucak mısınız artık

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sorunun bağlantınız dan kaynaklanmadığına emin olmak adına sizden aşağıdaki konulardaki çözüm yöntemlerini denemenizi rica edeceğim.
    İyi forumlar.

3. internet bağlantısı veya bilgisayarlı ilgili bir sorun yok başka hesapta oyuna ve labirentte girebiliyorum labirentte oldu ne olduysa artık

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

O zaman sorun yaşadığınız hesabınızdan durumla ilgili bir bilet oluşturabilir misiniz Destek Ekibi'ne?
    Destek Ekibi ile nasıl iletişime geçeceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. oyunda çevrimiçi görünüyorum ve ben oyunda bile değilim başka da bir şey demiyorum

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Sorununuzun farkındayız fakat size sadece sıralı çözümleri sunmaktan başka bir şey elimizden gelmiyor. Ve bildiğiniz üzere oyunu biz tasarlamıyoruz sadece bize verilen bilgileri siz oyunculara açık ve sade bir dille aktarabilmek ve oyun içi etkinlik vb. yardımcı olmak. Minerva Super Moderatörümünde dediği gibi Supporta bu sorununuzu belirtmeniz eğer belirttiysenizde sabırla beklemeniz şu an için tek çözüm yoludur.

İyi forumlar.

7. gemi halen labirent haritasında görünüyor hayır ben bile sorunun ne olduğunu kısa sürede bulmuşken çözüm neden bu kadar uzun sürüyor 8 saat oldu 2 dk lık iş için daha ne kadar beklicez varsa bir çözümü portta veya haritada sıkışmanın bize de öğretsinler support la uğraşmayalım

8. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Portta kaldıysanız ve geminiz atlamıyorsa UBA veya Boyut savaşlarına katılarak bu sorunu çözebileceğiniz düşüncesindeyim.

İyi forumlar.

9. VidanjörR

VidanjörR User

Oyun sekmesini kapatıp, oyun index sayfasından oto hangar seçimi yapabilir, sonra oyunu başlatabilirsin. Oyuna girdikten sonra hızlı hangar değişiminden hali hazırda dizili gemini seçip kullanabilirsin.​

1 hafta kadar önce bende kapıda kalmıştım (ZETA) . O zaman bu yöntemi kullanarak kurtulmuştum.​

10. şöyle bir sorun var labirentten sadece portal dışında çıkış mümkün değil o yüzden oyunu kapattığımda istasyondaymış gibi hangardan gemiyi değiştiremiyorsun diğer kapı ve haritalarda portal dışında çıkış yapman mümkün böyle bir özellik koymuşlar labirentte kimse hangar bırakmasın diye lakin fakat sonuçlarını düşünmeden yapıyorlar

hatta sana basit bir şey daha söyleyeyim foruma chrome dan giremiyorum explorer dan giriyorum ama oyuna chrome dan girebiliyorum düşün ne kadar saçma bir şey

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2019
  11. VidanjörR

VidanjörR User

Tarayıcılar işlem-sonuç algoritmasında farklılıklar sergileyebilir. Başka bir tarayıcıdan girmeyi dene. Aksi taktirde support ekibiyle iletişime geç. Gemini belirli bir istasyona parketsinler :)

12. yazdım zaten 10 saat oldu bir şey yapan yok sinir olduğum şeyde bu oyunda sorun olabilir anlarsın ama neden düzeltmek için bu kadar uzun sürer

13. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Support Ekibi bütün biletlerle sırayla ilgilenmektedir. Sizinkine henüz dönüş yapılamamasının sebebi sizden önce atılmış olan biletler olabilir.

İyi forumlar.

14. Support'tan başka çözecek mecra yok şu anlık.

15. support ta yardımcı olamıyor hangara aldım diyor gemiyi ama gemiyi değiştiremiyorum ve hala aktif görünüyor gemi

16. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bu durumda gelecek olan resette sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum.

İyi forumlar.

17. *-Ebru-*

*-Ebru-* User

bu yeni gelen labirentle beraber yeni gelen görevlerden kaz kovalamaca adlı görevin haritası nerde bulamıyorum bi yardımcı olun lütfen

18. sorun sabah saatlerinde çözüldü büyük ihtimalle resetten sonra oldu kolay gelsin konu kilit

19. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.