Lag , bağlantı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FuRKaNSVaTtr tarafından 2 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu konuda admine sesleniyorum ilgili kişinin cevap vermesini rica ediyorum ;

oyuna giremiyoruz evet bunları biliyorsunuz tabiki merkeze iletildi , boşa giden çift kapı günü , boşa giden vip , boşa giden katlayıcı , boşa giden indirim , boşa giden zaman ...

evet zam yapmakta haklısınız bu devir malesef ki böyle işliyor fakat hakkımızı vermek durumundasınız..

2. gerçekten bugün çok sıkıntı çekti herkes, telafi olarak gg uri yada vip ve inidirimin süresini uzaltmak gibi şeyler olabilir çünkü 3 saat giremedim öğlen faaln sonra akşam 1 saat giremedim zaten her girişte bağntı kurmaya 5 kere tıklıyoruz zaman gidiyorda gidiyor kapıya atlıyoruz 5 saniye sonra alıyor çok sorun vardı bugun çok zaman boşa gitti bunlar düşünülmeli

3. Merhaba,

Problemlerin hepsinin farkındayız oluşan donmalar, lag sıkıntıları ve diğer şeyler konusunda gerekli sunucular için raporlamalar yapıldı.
    En kısa zamanda çözüme kavuşmasını umuyoruz, gerekli tazminat için şuan oluşan bir durum yok eğer böyle bir durum gerçekleşecek olursa duyurusu yapılacaktır.
    Sabırla bekleyiniz.

İyi forumlar..

VALEYARD bunu beğendi.
  4. Saygı değer forum işçici diğer şeyler derken neyi kast ettiniz...

Sokak ağzı ile konuşur gibi buraya cevaplar yazmanız çok yanlış...

Diğer sorunlar yazmış olsanız anlarız...

Diğer şeyler...

Yani olumlu olabilir, olumsuz olabilir her şey olabilir...

Şeyler kelimesi bile yanlış iken diğer ifadesini kullanmışsınız hangi diğer ?

Sizin konumuzda bir forum işçisinin böyle bir hatayı yapmasının nedeni olamaz... Ama bunu iyi niyetimiz ile görmezden gelerek size çalışmalarınızda daha verimli olmanız maksadı ile bu nazik uyarı yapıyoruz. Lütfen aksi olmasın...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.