Bug / Oyun hatasi Lag lag lag

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_K€NS€İ_] tarafından 19 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bigpoint istifa

1. evet

oy sayısı 7
    100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun komple çöksede kurtulsak. Başka ne diyebilir insan bu kadar hata üreten bir oyuna bilemiyorum :/

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Sizin oyundaki sorunlarınızı ve şikayetlerinizi ilgili birimlere rapor ettik lakin sizde taktir ederseniz bu aralar server birleşmesi çalışmaları olduğundan dolayı sorun çözümlerinde aksamalar yaşanabiliyor..Affınıza ve sabrınıza sığınıyoruz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ağustos 2018
    VALEYARD bunu beğendi.
  3. azıcık zevkim var parasıyla şu etkinlik kutularını açmak ama nafile gemi haritanın ucundan ucuna uçuyor tıkladığın yaratıklar kullanıcılar uçuyor ne anladım bu işten acil bakılması lazım artık

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Konuyu uygun bölüme taşıdım oyun ile ilgili hata gibi konuları yeni başlayanlara değilde teknik konular genel konulara açınız.

İyi Forumlar.

5. Sizi gayet iyi anlıyorum, yoğunluk diyorsunuz anlayış bekliyorsunuz ve sabırlı olmamızı bekliyorsunuz fakat ne zaman bir etkinlik düzünlense oyunda donmalar başlıyor.Oyun yoğunluktan çöküyor ama ilgiler bu soruna çözümde getirmiyorlar.Az evvel kapıda oyun dondu fuzuli yere patladım.Sizlerde bizim yakınmalarımızı mazur görün artık tahammül kalmadı o sınır çoktan aşıldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.