Destek Lag mağdurları...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akrepolis tarafından 18 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. akrepolis

akrepolis User

oyuna 2 hafta önce başladım.
    --Neden mi?
    İlk hesaplarım 9 yıl öncesine dayanır. Oyunun en popüler olduğu zamanlara. Hani portallerin full tıklım tıklım dolu olduğu. Öyle 150k damageler tortu vs. gibi gemilerin olmadığı eğlenceli zamanlar. lf4 olmadığı en iyi geminin goli olduğu zamanlar.
    --Yani?
    Yanisi şu eğlenceliydi o zamanlar çok zevk alarak oynamıştım. Eskisi gibidir yada en azından biraz da olsun heycan katar boş zamanlarıma diye başladım bu oyuna.
    --EEe sorun ?
    Sorun mu? Sorun yok. Sorunlar hatta komple yanlışlar var.
    --Bak sen neymiş onlar ?
    1-*** oyuncu sayısı dibe vurmuş. Gün geçtikçe oyuncu sayısı azalıyor. Ama en önemli şey oyuncu sayısının azalmasından çok taze kan yok. Yani ne kayıt olan oyuncu. Benim gibi eskiden oynayan siteyi bilen işi bilenler belki kayıt olur tekrar. Yoksa ne reklam çıkıyor bi yerde ne yönlendirme var. Ne de milletin bulabileceği bir ekstra çalışma.
    2-***hadi diyelim ki yönetim yalanladı oyuncu sayısı hala yeterli düzeyde ve artıyor. E oynuyan oyuncuların hiç mi değeri yok be kardeşim. O kadar para yatırıyorlar aldıkları muameleye bak. "LAG" "GECİKME" denilen illet yüzünden her ama her akşam lanet ediyorlar oyuna. Her şeyi ama her şeyi geçerim de şu sorunu asla geçmem. Bu sorunu asla küçümsemem ve asla göz yummam. 2 sn bile gecikme olsa şu oyunda 150 k hasarların verildiği gemiler varken bi anda patlamış oluyorsunuz.
    3-***Kapı yapayım dedim girdim kapıya. Gemiyi kapı için ayarladım. Hatta sırf kapı yapmak için uri alıp kamikaze modülü satın aldım. Amaç zevk almak. Ama ne göreyim. Hangarda pette gözüken kamikaze modülü hiç bir şekilde pette gözükmüyor. Otomatik toplayıcı var. İyi de ben bu konfirgasyonu düzelttim. Kalkanları hızı değiştirdim. Hangar sayfasını yeniledim ve hale pette kamikaze gözüküyor. Ama oyunda otomatik toplama modülü etkin. Eeee nolacak? Birde tam gerekli zaman. Gitti mi güzelim 1 hayat.
    Sonra ne mi oldu. Şans bu ya lag başladı alfa kapısı güm oldu gitti.
    Beta gireyim dedim ertesi gün. Beta girdim. Petin yakıtı bitti. Pete yakıt aldım ama pet açılmıyor. 5 kere yakıt aldım yok. Roket alıyorum yok gelmiyor. Ula allahtan roketi ve lazeri otomatik alıyor yoksa onlar da bitse ....
    Sonuç itibari ile 2 güzel kapıyı tamamlamak için 10000 palladium topladım. En az 15 saat emek sarfettim. Sonuç bir lag bir sorun yüzünden 2 kapı da heba oldu. Telafisi ? Supporta başvurun olacak. Başvurdum zaten ama çözüm olacak mı sanmıyorum. Yani kalkıp o kapıları tekrar bana açacaklar mı inanın hiç düşünmüyorum.
    4-***Pet menzili doğru çalışmıyor. Yada neye göre 5000 menzil biri açıklasın. Haritadan göstersin. Bazen pet çok iyi topluyor. Bazen 2 yandaki hammadeyi toplamıyor. Kesinlikle ama kesinlikle sorunlu. Yani aynı pet aynı mesafe bazen topluyor bazen toplamıyor. O zaman ya pette sorun var yada bize satılan radar protokolleri filan kandırmaca.
    5-***Herşeyi anlarım da şu lagta o tallonlar bile 80 k damage atarken millet kapış kapış nasıl hades yapıyor ? Bu işte bir iş mi var? Yoksa bazıları bu durumdan çıkar mı sağlıyor. Bilinçli olarak yapılan bir şey mi bu lag. Yada birilerine kar mı sağlıyor? Millet reset reset diye bağırıyor chatten onlar kalkmış hadese son hadi giriyoruz diyor. Vay arkadaş. Nasıl bir iş bu çözemedim.
    6-*** Oyuna yeni başlayanlar için para yatırmadan oyunda bi halt olmuyor. Görevler eziyet. Ya adama r-zone görevi veriyorsun. Git gemi patlat r-zone de diyorsun. Be bunu tarsalayan adam sendeki kafa nasıl bir kafa? Sen hiç r-zone girdin mi? Millet full elit seviyesini geçmiş artık kaç sn de patlatırım edasıyla kapışıyor. Sen ordan nasıl birini patlatacaksın. Mümkün mü ? Full gelişmiş lf4 mü veriyrosun sanki görevlerde. Nasıl kessin birini bu yeni başlayanlar.
    7-*** Güzel eyvallah yazdım yazdım bu kadar da sonuç olacak biliyorum. "Raporladık başka yapabileceğimiz bir şey yok." "Elimizden gelen bu malesef". "Bizim tek yetkimiz raporlamak"

Eee biz napalım. Admin yok. Yetki yok. Sorunlar var. Çözüm yok. Çözüm için uğraş yok. Varsa bile biz göremiyoruz. Yeni başlayan yok. Başlaması için uğraşılmıyor. Başlayanlara bile değer gösterilmiyor. Herşeyi geçtim oyunu oynayanlar bile oyundan bıktı kimse umursamıyor. Daha yazacak çok şey var daha bir sürü hata var ama olsun. Belki bunları okuyup bir ilerleme kayıt edilebilirse devamını getiririm.

1 hafta TAM 1 hafta bekleyeceğim. Olur da lag sorunu düzelir kapılarım geri verilirse oyuna devam edeceğim. Ama sorunlar devam eder o kadar emek verdiğim kapılar verilmez lagdan hala oyun oynanmıyor olursa haftaya pazar. Tek yapacağım oyunun şifresini geçmişini vs silip. Bir daha görmeyecek şekilde modemden adresini engelleyip bir daha girmemek. Verdiğim parayı haram edip bir daha asla ve asla bigpoint sitesine güvenmemek. Bunu her gördüğüm yerde söyleyip milleti uzaklaştırmak.

Belki ben bireysel olarak bir şey kaybettirmem size. Sonuçta ne olursa olsun para verecek kişi çok size ama olsun. Biraz bile etkileyebilsem o verdiğim paranın hesabını sorabilsem hakkımı arayabilsem içim rahatlar.

Bu arada verdiğim o paralar 2 hafta geçmediği için deneme süresi gibi sayılıp iade edilebiliyor olsaydı emin olun asla ve asla düşünmez iade ederdim.

2. kardes çok uzun yazmışsın okumaya üşendim valla konu başlığından anladıgım kadarıyla yetiniyorum ve sana katılıyorum bu oyunun Allah belasını versin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.