Destek Lag oyun donması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -»Gαlαxy«- tarafından 11 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tüm TR serverlerinde haftanın hemen hemen her günü her haritada her saatte ansızın karşılaştığımız anlık donma sorunlarına Darkorbit yapımcılarının bir çare bulmuş olduğunu düşünmüyorum. İşin komik yanı TR serverleri haricinde hiçbir serverde bu denli donma sorunu yaşanmaması. Amacınız nedir? bir yerde Türkiye serverlerinin daha az kar ettirdiği için daha düşük özelliklerde bir altyapıya yerleştirildiğini okumuştum. Üstelik bunu paylaşan bir Çalışandı..
    Bu nereye kadar devam edecek? zorla değil ama yıllarımızı ve paralarımızı harcadığımız bu oyun daha ne kadar kötüye gidecek? Her ay oyuna yeni bir eklenti getirmek yerine var olan mevcut sorunları çözmeye niçin uğraşmıyorsunuz? Ben daha önce bunu supporta attığımda benden harita - bölge - saat içeren bir video istenmişti. Bunu yapmak benim görevim değil! bunu yapmak siz oyun görevlilerinin GÖREVİDİR! ben bu oyunu oynamakla mesul sizin müşterinizim.
    benden ne cürretle böyle bir istekte bulunabilirsiniz? ben size böyle bir sorun var olduğunu söylüyorsam sizin işiniz gereği yapmanız gereken bu sorunu üstlerinize yada yazılımcı firmanıza bunu bildirip sorunun araştırılması ve düzeltilmesi üzerine geri bildirim yapmak değil midir?

Bizim üzerimizden daha az para kazandığınız için daha düşük sistemli bir alt yapıya yerleştirildiyse TR serverleri ciddi anlamda size lanet okuyorum.

Banlamalar geldiğinde daha adil bir oyun için yazıyorsunuz. Bunun neresi adalet size sorarım?
    Lütfen biz oyunculardan video istemek yerine artık sizler de elinizi taşın altına koyup bir şeyler yapın buraya cevap olarak yapmadığımızı nereden biliyorsunuz demeyin. Bu kadar online kullanıcısı olan bir oyun için sizler de birşey yapsaydınız şimdiye kadar sorun düzelmişti diye tahmin ediyorum. Başka bir oyundan örnek vermek istemiyorum ama siz örnek alın! eğer oyunculara diğer oyunların yapım şirketleri-görevlileri kadar değer verseydiniz Türkiye üzerinden topladığınız ciro her geçen gün katlanırdı.. Umarım daha güzel günler göreceğiz.
    Uslubum sert ise özür dilerim ama artık tak etti..

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Lag sorunu için sizden istediğimiz şeyleri biliyorsunuz. O videoları biz kafamıza göre istemiyoruz. Merkez ekibe gönderiyoruz.

Oyundaki sorunun çözümü uzun süredir çözülmediği için bu mesajlarınıza bizde hak veriyoruz zaten ama her seferinde biz para veriyoruz diye savunuyorsunuz kendinizi. "Ben para veriyorum o zaman haklıyım." Hayır efendim öyle birşey yok. O videolar bir sebepten ötürü isteniyor. Merkez ekip onlari sizden istiyor.
    Yani bizim olduğu kadar sizlerde yapmalısınız bunu..

İçinizi rahatlatmak için sadece şunu söyleyebilirim. Lag sorununun kaynağı tespit edildi ancak merkez ekipten onay gelmedikçe bu bilgileri sizlerle paylaşamayız.

Gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.