Öneri Lag Sorunları Ve Teleafi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kara**vezir tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin
    İlk konu;
    Öncelikle hafta içi oyunculara sağlandığı çift katlayıcı kapı etkinlikler ilgili teşekkürler.
    lakin hem olan etkinlikler hemde ilerde gelecek olan etkinlikler de "darkorbit teknik ekibi" oyun içerisinde donma ve teknik hatalara çare bulunması gerekir hatta bunların çözüme kavuşması için oyun içerisinde herhangi bir etkinlik getirilmesin zira oyuncular çok zor duruma düşüyor hatta herkes yıllardır darkorbit içerisinde yaşanan donma çökme gibi vs durumlardan bıktı bunun şuan TR birimindeki görevli arkadaşların herhangi bir suçu yok ama ister istemez bilgisi olmayan oyuncular görevini yapan insanlara zorluk çıkarıyor zira " darkorbit teknik ekibi" sağlam olsaydı bunların hepsi çözüme kavuşacaktı zira tüm oyunları görüyoruz kalitesi en yüksek seviyede ama sıkıntı yok zaman zaman sorunlar çıkmakta lakin teknik ekipleri çalışıyor zira oyuncu kaybı demek para kaybı demek :)

2 konu ise oyun içerisinde dediğim sorunlardan dolayı milletin hesaplarına yatırmış olduğu vip, indirim vs olayı da tek çekilen destekler değil şuan 7 günlük %50 tp ile şp olayı verildi oyunculara ama tabi oyunun kötü olması gene bunun bir önemi kalmadı zira sizlerin ana merkeze bilgilendirmeniz gerekiyor oyuncuların destekler tek gitmedi telefi amaçlı Premium(Vip) ve İndirim kodu gelmesi lazım.
    Not: Oyun sorunları çözüme kavuştuğu zaman.
    ( Diğer oyuncularda isteklerini ve düşüncelerini belirtebilir ama forum görevlileri zor durumda bırakmayarak)

NoPanic bunu beğendi.
  2. sana moddan verilecek cevabı söyliyim mod yazmadan. merkez ekibe bildirdik. bizlik bişey yok devam edin :D umarım düzelir bizde istiyoruz.(Tabi bunda onların suçu yok hata cidden merkez ekipte ve yazılımcılarında seri çözmeleri gerekirken çok uzadı ve buda cidden oyuncu kaybı onlar adına biz üzüldük)

.SOLOTÜRK., _-Thanatos-_ ve NoPanic bunu beğendi.
  3. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

4. Ne kadar mantıklı bir yaklaşım olsada vermeyeceklerini düsünüyorum.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Başlığınızı gerekli şekilde düzenledim.

Öncelikle sorunların hepsinin farkındayız, bende bir oyuncu olarak bu sorunları yaşıyorum. Merkez ekip en kısa sürede çözecektir. Ayrıca isteğiniz olan Farklı bir şekilde(vip+indirim kodu) telefi yapılmasını raporlarıma ekliyorum. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Nisan 2020
  6. konuyu kilitleyebilirsiniz.

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.