Lag Sorunu Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*_supernatural_*_ tarafından 22 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda 7-8 aydır lag sıkıntısı var. Geçmişte sadece hafta sonları olan olay artık hafta içi server resetinden 12 saat sonra rutinleşmeye başladı. Türkiye yönetimi ve adminleri ile Almanya arasında hiçbir şekilde verimli bilgi alışverişi olmazken Oyuncu-Türkiye yönetimi arasında hiçbir sağlıklı bilgilendirme beklenemez. Bu kadar oyuncusu bulunmasına rağmen Türk ekibinin yetkisi olmaması gülünç bu ayrı konu. Biz oyuncular o kadar para yatırmamıza rağmen (artık VİP bile çekmiyorum.) server resetlerini beklemeye mecbur bırakıldık. Yönetimin bize söylediği yalanlar bizi bıktırdı. Eğer siz server birleşiminden sonra bu sorunlara bakılacak çözülecek derseniz ve bundan aylar geçince işler daha kötü oluyorsa bu yalandır oyalamaktır.

2. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Ne yazık ki sunucular üzerinde herhangi bir yetkimiz yok dolayısıyla maalesef çok istesek de lag sorunlarını bizler çözemeyiz. Sunucu birleşimi esnasında ve sonrasında askıda kalan hesapları kurtarmak için sunucular üzerinde devam etmekte olan bir çalışma var bu sebeple de ilettiğimiz her sorun için çözüm süresi hepimizin isteği dışında uzuyor. Karşılaşılan bu sorunlar için gerçekten üzgünüz. Bir süre daha anlayışınızı ve sabrınızı rica ediyoruz.
    Konu başlığınız içeriği özetleyecek şekilde, forum kurallarına uygun biçimde yeniden düzenlenmiştir; bilginize...

Keyifli forumlar dileriz.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  3. Açıkçası anlayışım falan yok işten sonra iki oyuna girelim diyorum bir bakıyorum oyun berbat çıkıyorum.

ç.kale bunu beğendi.
  4. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Yoğunluğa bağlı olarak lagların arttığının ve çözüm gerektiğinin farkındayız. Umuyoruz hepimiz için daha eğlenceli bir oyun ortamı oluşacaktır.

Keyifli forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  5. Peki şuanki lagın sebebi nedir sayın forum adminim bilginiz vardır sizin.

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Genel olarak belirtmemiz gerekirse. Türkiye'nin yurt dışı portlarından kaynaklanmaktadır. Merkez ekibe bunu sürekli bildiriyoruz. Umuyoruz ki en kısa zamanda düzelecektir.

İyi forumlar

_ALPHA_ bunu beğendi.
  7. Almanya parasını alıyor yatırım yapmıyor diyorsunuz. Eyvallah. Böyle devam dememize gerek yok çünkü aylardır böyle..

8. şu laga çözüm bulamıyorsanız söyleyin de bizde ona göre başka bir oyuna yönelelim

9. Ben bu oyuna para veriyorum kardeşim her hafta bu lag bug olayını çekmek zorunda mıyım ha ?
    Ne yapmaya çalışıyorsunuz amacınız soygun , vurgun yapmak mı ? nasıl bir oyun bu ?
    *** her hafta destek alıyorum boşa gidiyor , adam akıllı ağız tadıyla bir oyun oynayamıyoruz , yeryüzündeki en dandik oyun ünvanını DARKORBİT e veriyor
    10 yıldır akıcı bir oyun görmedim şu serverde *** nedir bukadar oyuncunun sizin beceriksizliğinizden çektiği ?
    Biliyoruz ki buraya yazmanın faydası yok , o zaman kim ilgileniyorsa aradan çekilsin gerçek muhattaplar buraya gelsin!
    Verdiğim paranın karşılığını istiyorum hakkım değil mi?
    Paralarımı verin oyununuzu alın başınıza çalın yeter artık bu kadar kasma lag,bug olan bir oyun daha yok dünya da başka galaksilerde de yok emin olabilirsiniz.
    Bir de seprom olayı var , seprom mu var ki depoda 1 milyon besleyelim hı?
    2 günde 1 depo birikiyor o da 2 saat sürmüyor bitiyor,birleştirmede pahalı ne yapacak bu millet?
    10 yılımı verdim şu oyuna yazık günah ,***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2019
    SlimsKarelia ve rustemakgul bunu beğendi.
  10. Lenichka

Lenichka User

Bigpoint Nisan 2016 yılında %100 olarak kendi sitesinden Çinli Youzu Interactive’in bünyesine geçeceğini duyurdu.Hatta 89M $ satıldığı söylendi.Bu satış gerçekleşmedi mi ki herkes "bu Almanlar bu Almanlar " diye konuşuyor

_*_supernatural_*_ bunu beğendi.
  11. yogunluktan felan bahsetmeyin lagı düzeltmek işlerine gelmiyor 1 senedir her gece lag mı olur böyle ya

12. Bunu bilmiyordum ama değiştireceği birşey yok. Bigpoint Firmasının merkezi nerede diye sorarsam bana ne cevap verirsin ?

13. **PÖH**

**PÖH** User

ADMİNİM yoğunlukta siz işini yapmıyorsun tatil yapıyorsun bizde oyun oynayamıyoruz almanya serverde tık yok donma yok lag yok hi.bişey yok bizde her gece gece lag lag lag artık düzelttin bu oyunu oyunda kimse kalmadı tadı bile kalmadı herkes oyunu bıraktı artık geri dönen yok

14. DUMAN.

DUMAN. User

Türkiyenin yurt dışı portları derken sayın modum ????

Sanırım buradakilerin hiçbirşey bilmediğini falan zannediyorsunuz. Bunun bigpoint sunucuları ile alakası vardır türkiye ile hiçbir alakası yoktur yurtdışından oynayan insanlarda da mı port problemi var yabancı serverlerde de mi port problemi var bunu türkiyeye yansıtıyorsunuz herkesinde bildiği gibi bigpoint ile alakalıdır ve sunucu birleşimi yapılmayacaktı bunu unutmayın birleşim ne zaman yapıldı o zamandan beri lagdan oyun oynanmaz durumda ...

15. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Genel olarak LAG sorunu Türkiye sunucularından kaynaklanıyor. Bunun çözümünü her hafta merkeze ileterek istiyoruz.
    Yurt dışında oynayan oyuncularda yoğun olarak böyle bir sorun kaynaklanmıyor.

İyi forumlar

Merhaba,

Lag sorunundan türkiye olarak herkes şikayetçi ancak foruma da bakarsanız kaç kere konu açıldı ve biz hepsini merkeze ilettik.
    Sorunun çözülmesini en kısa zamanda ümit ediyorum.

İyi forumlar

Merhaba,

Merkez ekibe iletiyoruz. Bizlerin buna müdehalesi yoktur. Forum ekibi olarak sizlerin sorularınızı cevaplamakla yetkiliyiz.

İyi forumlar

_ALPHA_ bunu beğendi.
  16. Yargı

Yargı User

peki sayın modum bu merkez bizi neden sallamıyo

17. Lenichka

Lenichka User

Syn Labirent ,
    Sunucular sunucular diyorsunuz da bu sunucular neden belli bir saatten sonra yetersiz oluyor? Sunucuda bir şey yok her ne gibi bir çalışma yapıyorsanız ( ki başka bir yetkili sunucu birleşmesinden doğan kaybolmuş hesapları geri getirme gibi çalışmalar yapılıyor dedi) ondan kaynaklanıyor.
    Siz neyin ne oldugunu çok iyi biliyorsunuz da gizlemeyi daha uygun buluyorsunuz.

kötü bir şey yaparsınız diye söylememeyi yeğlerim )

18. bigpoint diğer oyunları da Türkiye sunucularına yüklemiş bu yüzden yetersiz kalıyor sunucular ve bunun üstüne bir de server birleşimi olunca boom , aslında çözümü basit oyuna para harcama sinek avlasınlar bakın nasıl düzeltiyorlar , burdan gerçekleri söyleyince o kadar para harcayıp emek verdiğiniz hesaplarınızı kapatacaklar korkusu ile yazıp yazıp sildiğiniz şeyleri biliyoruz çünkü bizde aynısını yapıyoruz zamanında da haksız banlamalar yapıldı bu oyunda , şuan da bu oyunu mahkemeye versek nitelikli dolandırıcılık suçundan cezai işlem başlatılır sonuç olarak paramızı alıyor ve hizmet sağlamıyorlar.

19. çözüm nerde çözümm ?

Son düzenlenen: 27 Ocak 2019
  20. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Merkez bu sorunlardan haberdar bizlere ulaşan tüm duyuruları hemen sizinle paylaşmaktayız.

Bizlerin bir şeyleri gizleme gibi amacımız yok ki unutmayın burada gönüllü olarak çalışmaktayız. Bizlerin merkeze müdehale yetkisi yoktur sizden gelen şikayetleri ve önerileri merkeze raporluyoruz merkez inceliyor uygunsa veya sorun varsa bunu çözmekle uğraşıyor.

Sorunun kısa zamanda çözülmesini ümit ediyorum. Ayrıca bir hak kaybına uğradıysanız mahkemeye başvurmakta özgürsünüz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.