Lag Sorunu Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*_supernatural_*_ tarafından 22 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. her aksam 9coyun donuyor oyunu bırakıcam artık ya vıp veya ındırım cekerken hic don ma olmuyor

2. Hergün lag oluyor artık yeter ya çalışma yapılmıyor mu ?

laasszer bunu beğendi.
  3. Şuan çok berbat bir seviyede tr6 da

4. birkaç video ve internet altyapımı mevcut internet paketimi içeren belgeler gönderdim supporta, bakalım yine tek cümle e bunalrda bi sorun yok ama bizde de yok , "hadi assanım" temalı bir cevap mı verecekler merak ediyorum. öte yandan darkorbit i biz oynuyoruz ama onlar oynayın falan demiyor yani adam server a start verip 10 seneliğine tatile çıktıysa kimse "e bizim hakkımız nolcek" ta diyemez. birer bağımlıyız işte ilgilenildiği kadar giderilir sorunumuz.

5. Allah rızası için kim yetkili bakıosa bu sunucu server işlemlerine iletiverin iletin duyurun ilgilensinler çözsünleri bi haber edin su lagla ilgili Tr2╱tr3 de ki oynanmıyor 2sn de bi lag olur mu . Bi konu acın calısıoz falan deyin yapcaz tarih verin bi çözün artık yeteer

6. Neyden kaynaklandığı hakkında bilgilendirme yok açıklama yok çözüm için yapılanları bize aktaran yok. Türkiye ekibinin cidden vasfını çözemedim.

KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konu hakkında tekrar bir duyuru paylaşılmıştır, lütfen duyuruya buradan ulaşınız. Orada belirtilen şekilde support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  8. Biz bu geri bildirim isteği için şunu mu anlamalıyız '' Herkeste lag olmuyor serverdan kaynaklı bir durum değil '' ?

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hayır, anlamı bu değil. Merkez ekip Türkiye sunucularındaki sorunun farkında, lakin diğer suncularda aynı kod\program\oyun düzgün çalışırken sorun yaşanmasının nedeni bilinmiyor. Bu nedeninin bulunması için çalışmalar yapılıyor ve üyelerden istenen yaşadıkları sorunları düzgün şekilde belirterek, sorunun çözümünün hızlandırılmasına yardım etmeleridir.

İyi forumlar.

_ALPHA_ ve _*_supernatural_*_ bunu beğendi.
  10. şuan tr2-3 serverında millet delirmiş durumda oyun oynanamıyacak halde donmadan şimdi burdaki modlar ve support ekibi video çekin atın diyor bende video programı yok açıkçası bununla uraşacak zamanımda yok siz oyun ekibisiniz madem tr2-3 te bir gemi açıp oyunun halini gerekirse video çekerek neden reporlamıyorsunuz sorarım size nitelikli çalışma buna denir işte ama nerdeee ne gönüllü çalışanlar buna gönüllü nede maaş alıp ben adminim diye gezen arkadaşlar yani bize video çekin diyene kadar bunu siz yapsanız hem daha çabuk iletilir çünkü bizi kimse takmıyor şuan çette millet ayaklandı ama cmnin tek yaptığı çetten ban atmak 2 dakka çar açıp sunucunun haline baksa cmlikten istifa eder ama nerdeee kimin umrundaki herşeyi devletten bekleyin ne ala memleket bu oyun artık oynanmaz hale geldi svler birleşmeden önce pazar günleri kasıyordu birleşti bir ara düzelir gibi oldu şimdi gene aynı hatta dahada kötü akşam 9dan sonra oyun oynanmıyor ama kimin umrundaki heeey hey zaten az olan oyuncu sayısı giderek azalıyor server 1.bile oyunu bırakıcanı ilan etmiş boşuna uraşıyoruz başka oyun bakalım artık bu oyundan umudum kalmadı hadi bb

11. the_flood

the_flood User

peki sn. modlarım türkiye sunucuları için sorun yaşamayan sunucular kadar port var mı? bu sorunun cevabını verebiliyorsanız eminim bir daha kimse lag var diye yazmaz..

_*_supernatural_*_ bunu beğendi.
  12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bizler de sizlerden istediğimiz gibi lag sorunu ile ilgili video çekerek support ekibine iletiyoruz. Sizlerden bu konuda yardım istememizdeki neden çok daha büyük bir veriyi yazılımcı ekibe sunmak ve sorunun çözümünü hızlandırmaktır. CM arkadaşlarım lag sorunundan bıkmış insanları banlamaktan memnun değil, lakin bazı kişiler elinde sorunu çözmek için yetkisi olmayan CM arkadaşlarımıza küfür ve hakaret ediyor. Görevini yapmamasını mı bekliyorsunuz?! TR2-TR3 sunucusunda lag sorunu ile ilgili video çekerken bu durumlar ile bizzat karşılaştım.

CM arkadaşlarımız da bir oyuncu ve onlar da, biz de bu durumdan aşırı şikayetçiyiz.

Bu sorunuzun cevabı bizlerde yok ne yazık ki. Elimize bu konuda bir bilgi geçerse sizlere ileteceğiz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2019
    _ALPHA_ bunu beğendi.
  13. CRIMINAL

CRIMINAL User

sunucular fii tarihinden olduğu için oyunu kaldırmıyor açık net.

14. destek ekibine ilettiğiniz lag vb. bağlantı sorunları için uzun-kısa vadede ne gibi çalışma veya yatırımlar bildirildiğini lütfen bizimle de paylaşınız

15. lag sorunu çözüldü galiba tr4-6 da lag yok şuanda normalde 9 da başlıyordu

16. uzayl80

uzayl80 User

benim oynadıgım servarda var şuan :D demekki biyerler cözülmüş biyerleri çözülmemiş birde şu bot oynayanlar komple temizlense oyun iyi olcakda bakalım biraz daha çaba lazım asıl lag olayını sen hafta sonu gör hafta içi bişey yok zaten

17. fbhalodayi

fbhalodayi User

Tr1-Tr5 te aynı durumda ne zaman birşey desek aynı cevabı alıyoruz en azından kelimelerin yerlerini değiştirin lafı geveleyin hergün kesintisiz bu forumda lag şikayeti oluyor hergün adminler ve fm ler sıkılmadan aynı cevabı veriyor geçerli bir açıklama getirin şu duruma video çekicekmişiz bütün server oyuncularında oluyorsa bu kişiden kaynaklı değildir biz dil birliği yapıp mı lag var diyoruz sanki madem Artemis yıllardır admin o zaman çıkıp geçerli bir açıklama yapsın bize ardından bizim adımıza bigpoint almanyanın karşısına dikilsin o dik durursa biz arkasındayız merak etmesin lafım moderatörlere bunu aynen iletmenizi rica ediyorum Deniz ablaya varsa hatrım kendisiyle Ankara buluşmasında sohbet etmiştim birerbir sohbetindeki gibi dediğini yapan birisi olsun lütfen.

Son düzenlenen: 31 Ocak 2019
  18. TR4-TR6 arada gidiyor, İşaretlemeyi bazen 2 saniyede yapıyor. Almanya bizle ilgilenip iyi bir açıklama yaptırırsa o zaman içim rahat eder. Çünkü aylardır sorunu kökten çözmüyorlar erteliyorlar.

19. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle üslubunuza dikkat ediniz. Kullandığınız kelimeleri sansürledim. Belirttiğiniz her şey yapılıyor. Siz görmeseniz de arka planda çalışan DO TR ekibi bunu sorunsuzca yürütmektedir. Merkez ekipten bir duyuru gelirse bunu sizlerle paylaşacağız. Bizim görevimiz her raporda bu sorunu merkeze bildirmek merak etmeyiniz.

İyi forumlar

_ALPHA_ bunu beğendi.
  20. fbhalodayi

fbhalodayi User

Ya insanda üslup mu bıraktınız adminlere fmlere gayet saygılı olan beni çileden çıkardınız tek şikayetçi ben olsam amenna ama her Allahı günü bu forumda lag sorunu bildiriliyor yineliyorum lafımı her gün

Ekstra olarak madem DO TR olarak her işinizi sorunsuzca yürütüyorsunuz ya sorarım size yazımı iletinizmi Artemise?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.