Lag Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CaLmDarkness tarafından 28 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bıktım bu lag'dan yav kapı yapıyorum 2 kere patladım kapıda lag yüzünden 3. ye girmeye korkuyorum suan böyle oyunmu olur ya kaç oldu bu , şimdi gelir biri çerezleri temizle antivirüs programını kapat diye sacmalar o sacmaladan önce söyliyeyim girin global avrupa 1 serverına kendi gözlerinizle görün bıktık be herkes'te aynı sorun var ilgilenin su oyunla artık sizin hatanızın cezasını niye biz çekiyoruz.

titans___ bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

İlk olarak bana soracak olursanız risk almayın donmalar düzelene kadar kapıya girmeyin.

Konuya gelirsek bu durumu gerekli yere bildirdik fakat çalışmalar ne zaman biter sıkıntılar ne zaman düzelir bunları bilemiyoruz.

İyi forumlar.

3. Yavaş yavaş harddiskler yanıyor :D İlk TR1'de çıktı sonra globale geçti sonrada diğer sunuculara doğru devam eder.

4. Hocam oyunu bırakmıstım 1 ay önce döndüm ve döndüğümden beri bu sorunu yasıyorum sizin söylediginize eminim ama gerekli yerin ilgilendigini pek sanmıyorum bayaa can sıkıcı olmaya basladı bu durum.

5. HEUR bulaşmıştır :D:p
    Sunucuyu o yönetir :D

6. Merhaba ,

Teknik ayrıntılar v.b. şeylerde yetki ya da buna benzer imkanlarımız yok. Biz iletiyoruz teknik ekip inceleme v.b. sonucu sıkıntı neden kaynalanıyor bunu tespit edip en kısa zamanda düzeltmeye çalışıyor. Bazen kısa bazen uzun sürebiliyor.

İyi forumlar.

7. titans___

titans___ User

kardeş bu oyunda sorun var deyince adamlar bu sorunları söylüyor dyorum 6 senelik oyuncuyum bana diyor çerezleri sil ful lf4 ful hercul kappa çift güçlendirici cerrah tasarımıyım 20 kalkan gelişmiş diyorum bana sepromun yokdur iris seviyen düşükdür leoyu ondan kesememişsindir diyor bbaba ttek leo ben full lf4 golilerle albaylarla kapışıyorum sonra peşimi bırakmıyorlar 3 kez eksene kadar albay çok kesmiş adama leo da suç bulamayan zekayı yere göğe sığdırabilen varsa

8. öyle usta bu çerez muhabbetine bende kıl oluyorum bişe diyosun hemen çerezleri sil diyolar adamlar konusmak için konusuyo oyun bug ve laglardan oynanmıyo, neyse ben cevabımı aldım konu kilitlenebilir hadi eyv.

titans___ bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Size basit gelebilir fakat bizler alternatif çözüm önerilerini yazmak durumundayız. İlk olarak alternatif öneriler yazılıyor çünkü her şey oyun sisteminden kaynaklanmayabiliyor. Çoğu zaman beğenmediğiniz çerez temizleme v.b. şeyler işe yarayabiliyor.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.