Lag sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 23 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr4 kuiper kapısındayım.lag giriyor araya.bende bi çay içip geliyorum...sonra devam..40 dakikalık kapı iki saate çıkıyor.patlama stresi de cabası..

2. _01_

_01_ User

kapıda olmasam oyundan çıksam kapıyı 2. bölümde bıraksam ertesi gün grup arayacağım yana yana sabrınızı kendinize saklayın 10 yıldır sabrediyorum hiçbir haltı çözmediğiniz gibi iyice her şey arap saçı oldu beceremiyorsanız yönetmeyin en azından oynayıp kanser olmayız 15 dk kapıda bekledim 15k cephane gelecek 30k sıktık zaten 50 kere canı fullendi yaratığın üslubu senden öğrenecek değilim saat gecenin 2 si olmuş sizin keyfiniz gelipte reset atmanızı beklemeyeceğim kapıda alın oyununuzu başınıza çalın size botçular da hileciler de emek hırsızları da herşey müstehak aynen iletin bu mesajımı merkeze benide banlayın ki sizinle bir daha muhattap olup sinirlerimi zıplatmayayım

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu size üslubunuzla ilgili son uyarıdır. Devamı halinde gerekli ceza uygulanacaktır.

Lütfen buradan Team Leader'imizin yaptığı açıklamayı okuyunuz.

İyi forumlar.

MERKÜR bunu beğendi.
  4. Lagın sebebi oyuna yeni gemi ve yaratiklar ve harita gelicek arkadaslar inanmayanlar kisa bir zaman sonra tekar bu dedigimi hatirlasin

5. lagorbit olmuş oyun iyi ki bırakmışım yani ...

6. bedava dedinz hani nerde bedava

lag yüzünden verdiklermiz yine boşa gitti ..peki bunn telafisi olackmı

birleşme ve lagı aynı arada verdinz tasarrf etmek için peki bizim tasarrfumuz ne olacak koca bir hiç.

yabancılara telfafi bizden fazla ödül bu ayrı gayrı niye ozaman

bip indirm tp şeref destği parayla 3 5 haftadır alyoz siz 1 hafta verdinz onu da lag ile geri aldınız bumu sizin telefiniz

verdiğimiz uriler harcanan elektrik faturalarını kim ödeyecek peki sorarım size

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Kasım 2018
  7. evet yeni eklemeler geleceğine dair duyumlar aldık ancak bu lagın sebebi bu olsa bununla alakalı bilgi verilirdi , bu klasik pazar günü lagı diye tahmin ediyorum

8. neyini hatırlyacam senin dediğnn 3 aydır lag var oyunda

9. Ayrıca sanki lagın sebebi ve suçlusu adminlermiş veya oyun içi chatte bulunan cm lermiş gibi neden adamlara nefret kusuyorsunuz onların yapabileceği tek şey bu sorunları rapor etmek , bu lafım herkese değil ama bunu yapan bir sürü kullanıcı var yazık

10. sanda çok yazık kaçaydır aynı şeyi yazıyorlar sende aynı onlarda aynı

telefi diye verdiler telef ettiler bizi herzeamn aynı şey

11. dostum bende sinirliyim benimde kapılarım yandı , zamanımı boşa harcamış oldum , ama burda adminlere nefret kusmanın ne yararı var onlarda mağdur onlar kime nefret kussun ? azcık empati kurun

HASAFET. bunu beğendi.
  12. TR4 4-4 haritasında 150 gemi toplanmış lag ı protesto ediyoruz 150 kişi lag ın geçmesini bekliyor hades yapmak için ve hala nefret kusmanın ne yararı var diyorsunuz biz yaşadığımız problemleri dile getirmediğimiz için insan yerine koyulmuyoruz ve aylardır bu lag devam ediyor her hafta sonu istisnasız oyun kilitleniyor memur çalışma saatleri gibi oyun hafta içi var hafta sonu yok muhattap olabilecek birileri olsaydı karşımızda sorunumuzu onlara söylerdik madem en kıdemli kişi fm moderatörleri tabi ki onlara ileteceğiz ben spartanı bitireli 1 sene oluyor 1 sene anca kapı yaparken de oyun donuyordu hala donuyor 1 senede bütün serverlar yenilenir bütün sorunlar çözülürdü , taş taşımıyorlar iki satır kod yazıyorlar savunmayın artık şunları

ve ben forumda _01_ adlı kullanıcıyım bu son uyarı dedikten sonra hiçbir konuya mesaj dahi yazmadım ama uyarıdan sonra bişey yapmadığım halde 1 hafta forumdan banlamışsınız sayın adminler bannlama sebebiniz keyfi değilse sebebini söyler misiniz acaba??????????

13. Eser2

Eser2 User

Kardeş bu ne lag ? Zeta kapısını 1.5 saat oldu yapamadım ? Normal zamanda x4 ile 20 dakika süren kapıyı hala bitiremedim evet gerçekten 90 dakika oldu ? Attığım roketler bildiğin yaratığa doğru uçuyor ben sağ üstteyim yaratık tam ortada ? Hani siz bu lag sorununu halletmiştiniz ?

14. Türkiye 3 sunucusunda oynamaktayım. Şuan da oyun içi hiç bir sıkıntı yok ama kapıda ki herkes donmadan ve lagdan şikayetçi. Telefi ödülleri verdiniz fakat donmadan oynayamıyoruz. Şuan kapıdayım önümü göremiyorum.

15. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Merkez ekip lag sorunu hakkında bir iyileştirme çalışması yapmıştı ve gayet iyi sonuçlar alınmış idi. Şimdi tekrar oluşmaya başlayan lag sorunu için Merkez Ekip'e gerekli raporlamaları yaptık. Sorunun en kısa sürede çözümlenmesini bekliyoruz. Tek ricamız biraz daha sabretmenizdir.

İyi forumlar.

16. Eser2

Eser2 User

Oradan sabır taşı gibimi görünüyorum kardeş ? Kardeş diyorum çünkü artık saygı ve sabır kalmadı oyuncularda. Yeter daha bu nedir ya. Merkez ekip uyuyorsa bizi kandırmayın, her hafta özel teklifleri oyunculara sunmasını biliyorlar neden halletmiyorlar bu lagı ?

Başka saçmalık kalmamış gibi sibelonit görünümü ,devolarium görünümü, saimon görünümü yapıyorlar. Ne demek bu "kardeş ben parama bakarım sizin sorununuz beni bağlamaz" demek. Lag sorununu neden halletmediler onu de bana onu. Kaç ay oldu bir sorun çözülemezmi ya. Tamam madem çözemiyorlar her hafta bize paket sunmasınlar kardeş ? Getirmeyin para ile satılan bir şey bize. ".. Kötü kötü konuşturuyorsunuz zorla verdiğiniz cevaplarla insanı. !

17. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Merkez ekip lag sorunu hakkında bir iyileştirme çalışması yapmıştı ve gayet iyi sonuçlar alınmış idi. Şimdi tekrar oluşmaya başlayan lag sorunu için Merkez Ekip'e gerekli raporlamaları yaptık. Sorunun en kısa sürede çözümlenmesini bekliyoruz. Tek ricamız biraz daha sabretmenizdir.

İyi forumlar.

18. yaw cm kapdan nasıl çıkacaz desteklerim gidyor yartıkda patlamıyor. biz tam kescez lag girp canını fulluyor

TroublemakeR! bunu beğendi.
  19. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Konunuzu düzenledim.Lütfen üslubunuza dikkat edin . Şirketi karalayıcı ve kötüleyici ithamlar da bulunmak ve tehditvari konuşmak yasaktır.
    Dediğim gibi biz merkez ekibe durumu raporladık. En kısa sürede çözüme kavuşmasını bekliyoruz.
    İyi forumlar.

20. Eser2

Eser2 User

:D BP şirketinden ne beklenir kardeş. Anca kendini korur ama sorunlara bakmaz. Geçen konumda da söylemiştim BP şirketi sahiden çok akıllı. Kendisini savunacak görevliyi alıyor ancak göreve :D Neyse birader ben zaten bi 6 7 ay girmemeyi düşünüyordum bu pazardan sonra sende bu fikrimi dahada ateşledin hadi iyi görevler sana.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.