Lag sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 23 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DRONES

DRONES User

Dun Konu Acmıstım Tekrar Acıyorum 11 Tane Kapım Var Bır Tanesını Bıle Yapamadım Bız Klanca Kararımızı Verdık
    Darkorbıte 2 Hafta Boyunca 136 Kısıden Bır Lıra Gıtmıcek Supportada Gereklı Mesajlayı Yapıcaz
    Hadeste Takılı Kaldık Suan
    Bana Alt Tarafa Gelıp Sabırlı Olun Ust Bırımlere Raporladık Demeyın YETER ARTIK!

2. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba

Öncelikle konu başlığı büyük harf yasak olduğu için düzenledim,
    Lag sorunu ile ilgili bize düşen görevi yapıyoruz merkez ekibe raporlamayı yapıyoruz, bende sizin gibi bir oyuncuyum oyundaki lag ve donma sorunları benide üzmektedir. Merkez Ekip siz değerli oyuncular için bir an önce bu lag sorunlarını gidermek için büyük çalışmalar yapmaktadır, lütfen sabırlı olunuz, anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Kasım 2018
  3. BENDE Katılıyorum arkadasa bızde klanca 2 hafta boyunca darkorbıtten hıc bır sekılde alısverıs yapmayacagız

DRONES bunu beğendi.
  4. Az Once Chatten Paylasılan Lınk Le Buraya Geldım Bızde 2 Hafta Boyunca Darkorbıtten Alısverıs Yapmayacagız
    Supporta Sıkayet Maillerımız De Devam Edecek

DRONES bunu beğendi.
  5. Modum herhafta sonu kkapı etliği olur bu belli bişey ve herkes haftasonu kapı döner bua %100 bişey bunu bilmenie rağmen hiçbir yaptırım olmuyor hadi hafta içini geçtik artık ama hafta sonu bari bu kötülüğü size maddi manevi bişeyler kazandıran oyunculara yapmayın türkiye serverlerine biraz daha çaba gösterilsin yada çifte kazanç ve kronos x2 cumartesi pazar olsun ikiside benim bu oyunda 3 adet hesabım var ve aartısız söylüyorum gece 12 den bu yana kapı yapıyorum halen bitirebilmiş değilim emeğimize yazık.

DRONES bunu beğendi.
  6. Bende Katılıyorum Kardesım Turkıye Serverlarında Oyun Acayıp Kotu Durumda Baska Ulkelerın Sunucularında Boyle Bır Sorun Yok

DRONES bunu beğendi.
  7. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Dört hesap tek bir ıp adresinden yazdığı için sizi uyarıyorum lütfen tek hesaptan yazınız aksi halde gereken cezayı alırsınız.

8. DRONES

DRONES User

Cok Normal Bır Durum İnternet Kafem Var Ve Burda Tum Bılgısayarlar
    Tek Ip Uzerınden Konudada Belırtmıstım Klanca Bız Bu 2 Hafta Boyunca Darkorbıtten Alısverıs Yapmayacagız Az Sonra Farklı Ip Lerden Bu Konuya Destek Geldıgınde Tekrar Bu Uyarıyı Yapabılecekmısınız Merak Edıyorum

-KoSoVaLı...1 bunu beğendi.
  9. TRANK2092

TRANK2092 User

Yeter cidden oyuna giriyorum lag var geri çıkıyorum cidden artık ben de para yatırmayacağım boşa gidiyor emekler ***

DRONES bunu beğendi.
  10. TRANK2092

TRANK2092 User

Bakın dün gece yarısı saat 12 gibi lag başladı,o sırada kapı yapıyordum ve ınanır mısıınız şuan full+full gemiyle sadece bu saate kadar 7 kapı yapabildim :).biz bu oyuna emek veriyoruz ve sizden sadece istediğimiz şu lagı düzeltin!!!! hiç ödeme sayfasından sıkıntı çıkıyor mu ;) niye çünkü para var ama oyuna para yok :mad::mad::mad:

11. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Öncelikle büyük harf kullanmak yasaktır konu başlığında ünlem işareti yasaktır, tarafımca düzenlenmiştir,
    Donma sorunları rapor edildi, Düzelmesini bekliyoruz, lütfen biraz daha sabırlı olunuz

İyi forumlar

12. xxNamikaze

xxNamikaze User

sayın modlarım 2 haftadır vizelerle cebelleştim vizelerden sonra 4 zeta açıcam apis zeus alıcam ümidiyle vizeler bitti şuan zeta yapıcam oyun 5 saniyede bir donuyor 5 saniye gelmiyor. Giriş bonusu verildi laglar için özür dilendi hani bu kadar mıydı? 2 Gün sonra aynı *** Üst birimlere iletirseniz sevinirim.

13. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba

Öncelikle konu başlığı büyük harf yasak olduğu için düzenledim,
    Merkez ekibi raporladık, Merkez Ekip siz değerli oyunlar için bir an önce bu lag sorunlarını gidermek için büyük çalışmalar yapmaktadır, lütfen sabırlı olunuz,

İyi forumlar

14. xxNamikaze

xxNamikaze User

Adam haklı modum sonuna kadar haklı sizin de sert bir üslup ile durumun ciddiyetini üst birime bildirmenizi isteriz

MERKÜR bunu beğendi.
  15. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Gereken rapolama yapılmıştır, sizden istediğimiz biraz sabırlı olmanız.

İyi forumlar.

xxNamikaze bunu beğendi.
  16. hocam merkez ekip hafta sonu çalışmıyor dediniz şuan hafta sonu yani soruna müdehale yapılmıycak birde olay şu ki aynı anda çok fazla etkinlik geldi oyuna o yüzden oyun kaldırmıyor

17. fm daha nekadar sabırlı olacağız . yeni ekip kursunlar adminler dahil herkezi değiştirsinler. paramla rezil oluyorum, böyle saçmalıkmı olur. aylardır lag sorunu var bukadarmı zor düzeltmek. cumadan başlayıp pazar gecesine kadar devam ediyor her hafta böyle yabancı serverler tertemiz sorunsuz bizim serverlar neden böyle bilinçli yapıyosunuz bariz belli. geçen hafta şp güçlendiricisi için para yatırdım 3 kere hesaptan çekildi 1 haftadır hayla cevap yok tam anlamıyla zeminden tepeye kadar oyunun yazılımsal ve yönetim kadrosu beş para etmez. siz üstünüze alınmayın siz iletmekle sorumlusunuz bunu biliyoruz.

18. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Konunuzu düzenledim.Lütfen üslubunuza dikkat edin.Hakaret içerikli mesajlar yasaktır.
    Öncelikle sizi gayet iyi anlıyorum bu lag dan dolayı öfkelisiniz ama lütfen biraz daha sakin olmaya çalışın. İnanın Merkez Ekip de boş durmuyor çalışıyor. Ellerinden geleni yapıyorlar . Biliyorsunuz geçen bir iyileştirme çalışması yaptılar ve iyi bir dönüş aldılar. Fakat şuan oluşan lag için kesinlikle müdahaleleri olacaktır yalnız tüm sorunlara aynı anda müdahalede bulunmalarının çok zor olduğunu düşünüyorum. Örneğin devam eden script çalışması ve hafta sonu online oyuncu sayısının artması etkiliyor olabilir , biraz da karşı taraftan düşünelim lütfen. Bu yüzden sizden tek ricamız biraz daha sabırlı olun lütfen biz gerekli raporlamayı yaptık. Merkez Ekip en kısa sürede ilgilenecektir.

İyi forumlar.

Merhaba,

Mesajınızı düzenledim. Büyük harfler ile yazmak yasaktır.
    Lag problemi için gerekli uyarıyı yaptık lütfen biraz daha sabırlı olalım bir dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

19. xxNamikaze

xxNamikaze User

Ben birşey söyleyim mi bigpoint büyük bir şirket ve çok büyük bir geliri var ödemeler ile, eskiden şuankinden kat kat fazla oyuncu varken lag olmazdı oyunda, şuan oyun oynanmıyor bile. Ben bunun bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Bigpoint bu sorunu çözebilecek kaynağa sahip sadece umurlarında değil...

Bykurt21 bunu beğendi.
  20. Bykurt21

Bykurt21 User

Kesinlikle katılıyorum bu lag sorununun başka bi açıklaması olamaz. Bıktık

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.